O nouă gafă marca Viorica Dăncilă! Fostul lider a încercat să îşi repare imaginea! „Aceste lucruri distrăgea atenţia”

Fostul premier al Vioricăi Dăncilă a făcut o nouă gafă, după ce a fost întrebată cum consideră ca s-a creat imaginea că ar fi "proastă". Aceasta a încercat să îşi repare imaginea, însă nu a reuşit acest lucru.   

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 19:23
O nouă gafă marca Viorica Dăncilă! Fostul lider a încercat să îşi repare imaginea! „Aceste lucruri distrăgea atenţia”

Viorica Dăncilă a recunoscut că a făcut greşeli de exprimare de-a lungul apariţiilor sale, însă s-a scuzat, spunând că „se întâmplă” şi că este posibil „să fi avut o zi mai proastă”. În plus, aceasta a adăugat că multe persoane fac greşeli de exprimare, dar „nimeni nu le zice nimic”

Citeşte şi: Veste bombă! Deşi şomeră, Viorica Dăncilă urmăreşte o funcţie de conducere în PSD! „Voi candida”

În răspunsul pe care l-a dat Viorica Dăncilă nu a lipsit nici de aceasta dată o nouă gafă. „Toate aceste tme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri «distrăgea» atenția” ,a spus aceasta. 

Citeşte şi: Fostul premier Viorica Dăncilă reacţionează la declaraţiile actualului Guvern privind vârsta de pensionare

„S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greşeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la preşedinte, la aţi oameni politici. Cred că fac şapte-opt greşeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne şi eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broşe. Orice. Chiar preşedintele a făcut zilele trecute mai multe greşeli. Nu îl acuz pe preşedinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalţi lideri politici mai fac greşeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă.