O nouă înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei. Cum îşi umileşte un pacient: „Faci sex ca animalul!”

O nouă filmare avându-l în prim-plan pe medicul Gheorghe Burnei a fost lansată în mediul online de un fost rezident al profesorului.

20 iul. 2017, 16:41
O nouă înregistrare scandaloasă cu medicul Burnei. Cum îşi umileşte un pacient: „Faci sex ca animalul!”

Gheorghe Burnei a fost filmat în cabinetul în care oferea consultaţii la Spitalul „Marie Curie”, umilindu-şi un pacient de faţă cu soţia acestuia. Controversatul medic face o criză de nervi când află că bărbatul a făcut sex cu partenera lui de viaţă şi din această cauza a suferit complicaţii, fiind nevoie, se pare, de o nouă intervenţie chirurgicală.

Doctorul Burnei i se adresează pe un ton agresiv pacientului, căruia îi reproşează că „face sex că animalul”.

5 ore faci sex incontinuu, se rupe asta si asta. (…) Dupa ce ca ai boala pe care o ai, fii asa… putin… decent in toata povestea asta. Eu m-am saturat sa te operez! Tu stii cat am muncit sa te aduc la asta, ma?… Sa aduc asta, sa cerem din nou, sa spunem asta acolo? Stii cat s-a muncit pentru asta? Te duci in alta parte si spui: „domnule, ce sa fac, m-a operat doctorul asta de 3 ori, fac sex ca animalul salbatic, nu tin seama de nimic si acum am venit la dumneata, ca ala nu mai vrea sa ma opereze!” Gata, ajunge! Sa te duci la altul, sa-ti faca socoteala acolo, sa platesti zeci de mii de euro. Sa plateasca ea, tu… amandoi”, îi spune Burnei pacientului său.

Gheorghe Burnei este judecat pentru vătămare corporală şi luare de mită, după ce mai mulţi pacienţi i-au făcut plângeri penale.

Click aici pentru a vedea înregistrarea cu medicul Burnei