O nouă IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul sinuciderii tenorului din Iaşi

Publicat: Marţi, 24 Februarie 2015 08:27 // Actualizat: Marţi, 24 Februarie 2015 08:28 // Sursa: romaniatv.net

Tenorul Octavian Andrei Dumitru, în vârstă de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Unii dintre aproţiaţii artistului spun că acesta ar fi suferit de o boală gravă care îi afecta vocea şi îi era teamă că nu va mai putea urca pe scenă.

Cu lacrimi in ochi, fratele lui Octavian Dumitru povesteşte că a vorbit cu el chiar înainte să-şi ia viaţa. Nu a bănuit nicio clipă nenorocirea care avea să urmeze.

"Nu era nici de la casă, nici de la... Nu ştiu, a fost şi foarte obosit. Ceva m-a făcut să-l sun în seara aia. Nu mi s-a părut nimic, poate un pic mai obosit, mai rece", a declarat fratele tenorului.

Părinţii bărbatului sunt muţi de durere. Rudele spun că tenorul nu avea niciun motiv să-şi ia zilele. Pe 14 februarie îşi ceruse iubita de nevasta, iar casa care l-a înglodat în datorii urma să fie vândută. Bărbatul îşi găsise deja un apartament în care voia să se mute cu viitoarea lui soţie.

"Toţi prietenii sunt într-o mare suferinţă. Cred că este cea mai bună fiinţă pe care am cunoscut-o şi pe care am avut-o în viaţa mea", a declarat îndurerată iubita bărbatului.

Colegii spun însă că Octavian era abătut în ultima vreme. Potrivit libertatea.ro, unii cunoscuţi susţin că
artistul ar fi avut o problemă gravă de sănătate care îi afecta vocea. Urma să facă investigaţii suplimentare, însă se temea că boala descoperită i-ar putea afecta cariera.

"Un băiat foarte sensibil, un băiat de o nobleţe sufletească teribilă. Spunea, domnule profesor, dacă v-am supărat cu ceva, vă rog frumos să mă iertaţi", a declarat profesorul lui Octavian.

Octavian a fost dus la Galaţi, oraşul său natal, unde va fi înmormântat.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Octavian Dumitru octavian dumitru s-a sinucis suicid tenor s-a sinucis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 feb 10:31
...class="img-polaroid wp-post-image" alt="Thumbnail for 1181" />
Source:: feed...
24 feb 08:55
...de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Citește mai departe… …read more ...
24 feb 08:42
...vârstă de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H