O nouă IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul sinuciderii tenorului din Iaşi

Tenorul Octavian Andrei Dumitru, în vârstă de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Unii dintre aproţiaţii artistului spun că acesta ar fi suferit de o boală gravă care îi afecta vocea şi îi era teamă că nu va mai putea urca pe scenă.

24 feb. 2015, 06:27
O nouă IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul sinuciderii tenorului din Iaşi

Cu lacrimi in ochi, fratele lui Octavian Dumitru povesteşte că a vorbit cu el chiar înainte să-şi ia viaţa. Nu a bănuit nicio clipă nenorocirea care avea să urmeze.

„Nu era nici de la casă, nici de la… Nu ştiu, a fost şi foarte obosit. Ceva m-a făcut să-l sun în seara aia. Nu mi s-a părut nimic, poate un pic mai obosit, mai rece”, a declarat fratele tenorului.

Părinţii bărbatului sunt muţi de durere. Rudele spun că tenorul nu avea niciun motiv să-şi ia zilele. Pe 14 februarie îşi ceruse iubita de nevasta, iar casa care l-a înglodat în datorii urma să fie vândută. Bărbatul îşi găsise deja un apartament în care voia să se mute cu viitoarea lui soţie.

„Toţi prietenii sunt într-o mare suferinţă. Cred că este cea mai bună fiinţă pe care am cunoscut-o şi pe care am avut-o în viaţa mea”, a declarat îndurerată iubita bărbatului.

Colegii spun însă că Octavian era abătut în ultima vreme. Potrivit libertatea.ro, unii cunoscuţi susţin că
artistul ar fi avut o problemă gravă de sănătate care îi afecta vocea. Urma să facă investigaţii suplimentare, însă se temea că boala descoperită i-ar putea afecta cariera.

„Un băiat foarte sensibil, un băiat de o nobleţe sufletească teribilă. Spunea, domnule profesor, dacă v-am supărat cu ceva, vă rog frumos să mă iertaţi”, a declarat profesorul lui Octavian.

Octavian a fost dus la Galaţi, oraşul său natal, unde va fi înmormântat.