O nouă lovitură pentru Războinici! Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, după ce s-a faultat singură

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, în ediția de miercuri, 10 mai, după ce s-a faultat singură și a supărat conducerea PRO-TV.

10 mai 2023, 23:01
O nouă lovitură pentru Războinici! Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, după ce s-a faultat singură
O nouă lovitură pentru Războinici! Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, după ce s-a faultat singură

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, după ce s-a faultat singură. Războinica a fost eliminată fără drept de apel, deși se putea salva de la eliminare folosind simbolul pe care l-au căutat concurenții prin toată jungla.

Citește și Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți: „Mi-a mai luat din lucruri”

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România, după ce s-a faultat singură

Survivor România se apropie ușor, ușor, de marea finală care este programată pe data de 24 mai. Între timp, competiția devine din ce în ce mai strânsă, iar la fiecare ediție telespectatorii au parte de și mai multe surprize.

În ediția de miercuri, 10 mai Andreea Moromete a fost eliminată, după ce a reușit să se faulteze singură. Deși, putea să se salveze înainte de consiliu pentru că avea simbolul norocos pe care l-au căutat concurenții prin toată jungla, războinica nu a făcut-o.

Astfel, aceasta a fost supusă televotului, la duel cu Ștefania Stănilă, iar publicul a fost cel care a trimis-o în cele din urmă acasă.

Se pare că Andreea Moromete nu le-a scos din sărite doar pe rivalele sale de moarte, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, ci și pe producătorii show-ului, care o descriu ca fiind plină de răutate, care nu are nimic bun de spus despre nimeni”, potrivit FANATIK.

În ultima lună, Andreea Moromete a reușit performanța de a atrage antipatia tuturor, atât a concurenților, cât și a fanilor Survivor România.

Totul a început după ce Moromete a spus că nu le mai suportă pe Carmen și Ștefania, pe care le-a făcut cu ou și cu oțet de fiecare dată când a avut ocazia.

Se pare că războinica a început să le poarte pică celor două faimoase încă din momentul în care colegul ei, Andrei Krișan s-a apropiat de acestea.

„Tot ea se victimizează! (n.r.: Ștefania) Ești șocată că ce, măi, fetițo? Nu te suport. Nu o suport de nicio culoare. Aleg să fiu om cu tine! Sunt om. Rămân om cu toată lumea. Pe lângă faptul că țin la Robert ca la ochii din cap, în momentul ăsta mă simt groaznic. Cred că era mai bine să folosesc simbolul pentru el, nu pentru mine. Am aceeași părere despre tine. Așa văd eu lucrurile. Ți-am explicat. Pentru mine nu a fost drept ce s-a întâmplat”, a spus  Andreea Moromete la scurtă vreme după plecarea prietenului ei de la Survivor, Robert Moscalu.

„Nu mai suport falsitatea. Asta doare, felul în care m-a nominalizat. Ai niște conflicte cu niște oameni și îi faci pe ăia în ultimul hal. Apoi mă nominalizezi pe mine.

Hai, victimizează-te! E nasol când ești sincer, că deranjezi. Trebuie să păcălești oameni. Cât de bine a jucat-o! Cel mai pervers. Cel mai fals din toată competiția. Nu-mi vine să cred că te-am considerat prieten”, a spus Moromete și despre Krișan.

Citește și Încă o vedetă intră în competiția Survivor România 2023. Cine a părăsit concursul în ultima ediție difuzată