Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți: „Mi-a mai luat din lucruri”

Acuzații de furt la Survivor România. Tensiunile sunt la cote maxime în tabăra Războinicilor, care nu se bucură de o atmosferă prea plăcută. Cel mai recent scandal a pornit între Alexandra Ciomag și Lucianna.

14 mart. 2023, 08:29
Acuzații de furt la Survivor România. Două Războinice s-au certat pentru o pereche de chiloți: „Mi-a mai luat din lucruri”
Acuzații de furt la Survivor România

Acuzații de furt la Survivor România. Totul a început când Alexandra Ciomag, modelul din echipa Războinicilor constată că lenjeria ei intimă a dispărut și o bănuiește pe Lucianna că și-a însușit-o.

Luci, mai poți să te uiți o dată să vezi dacă ăia sunt ai tăi, că m-am uitat în ghiozdan și nu cred că sunt. Azi dimineață când m-am trezit, brusc, văd o pereche de lenjerie intimă. Stau, mă uit, și văd că unii dintre ei semănau cu ai mei. Și, când mă uit mai bine, am văzut că ea (Lucianna, n. red.) avea 5 perechi, iar mie îmi lipseau două”, este fraza care a pornit un scandal fără precedent chiar și pentru Survivor România.

Te rog. Putem să vorbim precum oamenii normali, Poți să vorbești fără să arunci săgeți? A fost ridicol, penibil din partea ei, să vrea să facă atât de multă gălăgie pentru o pereche de chiloți?”, e replica Luciannei.

Citește și: Bătaie la Survivor România 2023! Scene şocante după ce un faimos şi-a ieşit din minţi: „Îţi dau un pumn şi te ia dracu’!”

Acuzații de furt la Survivor România

Normal, nici Alexandra nu a cedat, Războinica acuzând-o de furt repetat pe Lucianna. ”Mi s-a mai întâmplat acest lucru, să mi se fure ceva. Tot ea a făcut acest lucru, dar am trecut peste. Acel lucru era pătura. Dar, totuși, s-a ajuns la lenjerie… Totul până la lenjerie!”, a mai spus modelul.

La un moment dat, cele două, după o discuție îndelungată, ajuns să își arate ce au în ghizdan. Nervoasă, Lucianna, i-a aruncat o pereche de chiloți Alexandrei care, surprinsă, constată că seamănă perfect cu ce lenjerie avea ea.

Nu am chef să vorbesc cu copiii, am copii acasă”, replciă Lucianna, moment pentru un atac ”la baionetă” din partea rivalei: ”Le dai un exemplu prost, să fure…”. Tensiunea dintre fetele din echipa Războinicilor de la Survivor România o face pe Andreea Moromete, până atunci tăcută, să cedeze.

Oamenii sunt cea mai urâtă specie de pe fața pământului, mi-e silă că sunt aici. Unii dintre voi ați face orice ca să ajungeți departe în concurs. Mi-e silă!”, a răcnit Andreea Moromete plecând din tabără, spre plajă, pentru a petrece timp singură.

Alexandra Porkolab, cea mai eficientă fată a echipei, a intervenit și ea în scandal. ”Era de așteptat ca Andreea să îi țină oarecum partea Luciannei. Ea (Lucianna, n. red.), în general face gesturi din-astea. Dacă astea (obiecte oarecare, n. red.) sunt ale nimănui, dacă nimeni nu zice de ele, ea și le însușește”, explică Războinica.

Cine sunt concurenții propuși pentru eliminare pe 13 martie

Ionuț Iftimoaie a fost nominalizat de coechipierii săi. De asemenea, Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut colanele de imunitate personală, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări.

Astfel, Ștefania l-a nominalizat pe DOC, iar Mihai Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare. Cei doi au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să rămână în competiție.

Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv pentru echipa Războinicilor, în duelul cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Războinicii au câștigat cu scorul de 7 – 3. În continuare, Faimoșii se vor lupta pentru colanele de imunitate, care sunt doar două la număr, iar în Consiliu vor face nominalizări.