O nouă maşină incendiată, la scurt timp după cazul asasinatului de la Arad. Caz şocant în Deva

O nouă maşină incendiată, la scurt timp după cazul asasinatului de la Arad. Un bărbat a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce a dat foc maşinii în care se afla. Acesta a fost salvat în ultima clipă.

07 iun. 2021, 15:00
O nouă maşină incendiată, la scurt timp după cazul asasinatului de la Arad. Caz şocant în Deva
O nouă maşină incendiată, la scurt timp după cazul asasinatului de la Arad. Caz şocant în Deva

O nouă maşină a fost incendiată. La doar câteva zile după ce afaceristul Ioan Crişan şi-a pierdut viaţa în urma atentatului cu bombă, un nou incident a fost la un pas să se transforme într-o tragedie.

O nouă maşină a fost incendiată

Citeşte şi Soţia şi fiica afaceristului asasinat la Arad, audiate de poliţişti. Anchetatorii au o nouă pistă

Un bărbat din Deva ar fi vrut să-şi pună capăt zilelor şi a incendiat maşina în care se afla. Din fericire, incendiul a fost stins rapid de pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului. Bărbatul a fost salvat în ultima clipă de echipajele de intervenţie.

Acesta a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 la picioare. După ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, bărbatul a fost transportat la spital.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi vrut să se sinucidă.

„După lichidarea incendiului pompierii au concluzionat că acesta a fost generat de o acţiune intenţionată a bărbatului care a suferit arsuri”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit sâmbătă, 29 mai, după ce autoturismul lui a explodat în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket în cartierul Vlaicu din Arad. Deflagratia a distrus şi câteva ferestre ale apartamentelor dintr-un bloc aflat în apropiere. De asemenea, mai multe maşini parcate au fost avariate.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Cazul asasinatului omului de afaceri Ioan Crişan este cercetat de Parchetul General – Secţia de urmărire penală şi criminalistică. La două zile de la moartea lui Ioan Crişan, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad la omor cu premeditare. Anchetatorii iau în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă.

Citeşte şi Imagini şocante din momentul asasinării lui Ioan Crişan. Au fost 18 explozii în şapte minute