O nouă moarte subită printre adolescenţii români! O tânără de 15 ani a decedat după ce a început să-i curgă sânge din nas

Morţile subite printre adolescenţii români se înmulţesc de la o zi la alta. În localitatea Băleşti, din Vrancea, o fată de doar 15 ani a murit după ce a început să-i curgă sânge din nas.

09 mai 2023, 20:15
O nouă moarte subită printre adolescenţii români! O tânără de 15 ani a decedat după ce a început să-i curgă sânge din nas

Nefericitul eveniment  a avut loc în localitatea Băleşti, în jurul orei 10.30 când fetei de 15 ani a început să-i curgă sânge din nas. Din primele informaţii, se pare că fata ar fi suferit un stop cardiorespirator. Adolescenta nu era cunoscută cu nicio afecţiune medicală.

„Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9 jumătate a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge. La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital si a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment”, a declarat  tatăl vitreg al tinerei, pentru Observator.

Citeşte şi  Halucinant! A ieșit cu nevasta și amanta… la furat! Ce au găsit polițiștii în mașina interlopului de la Buzău

Pentru că este vorba despre o moarte suspectă, vor fi necesare verificări suplimentare în acest caz.

„La faţa locului alături de reprezentanţii serviciului de ambulanţă a ajuns şi un echipaj de poliţie însă din păcate s-a constatat decesul minorei. În prezent în cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal în vederea tabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul şi luării măsurilor legale ce se impun”,  au precizat cei de la IPJ Vrancea.

Citeşte şi Adolescent de 15 ani, găsit decedat în propria casă. Bunicii lui au descoperit cadavrul şi au alertat autorităţile.

Mesajul postat de sora geamănă a fetei, în mediul online, a fost unul sfâşietor: „Dumnezeu să te ierte, draga mea soră. Dumnezeu te-a luat de lângă noi prea devreme. Sora mea, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu”