Încă un divorț șocant în România. S-au despărțit în mare secret. Totul s-a întâmplat după succesul obținut cu filmul ”Ramon”

Tudor Istodor, fiul Maiei Morgenstern, se iubește cu Gabriela Iliescu, actrița principală din filmul "Ramon", al cărui producător este Pavel Bartoș. Recent, Tudor Istodor s-a despărţit de o altă actriţă, Raluca Aprodu.

05 mai 2023, 12:35
Încă un divorț șocant în România. S-au despărțit în mare secret. Totul s-a întâmplat după succesul obținut cu filmul ”Ramon”

Fiul Maiei Morgenstern, Tudor Istodor, se iubește cu Gabriela Iliescu, actrița principală din filmul produs de Pavel Bartoş. În fapt, toată povestea celor doi are legătură cu lumea filmului.

Tudor Istodor este actor şi a avut, până de curând, o relaţie cu Raluca Aprodu, actriţă şi ea. După despărţirea de Raluca, Tudor s-a îndrăgostit de Gabriela Iliescu, blonda sexy din filmul „Ramon”, susţine cancan.ro

Citeşte şi  Cât de bine câștigă Andreea Bălan din muzică. Sumele uriașe care se învârt în conturile artiștilor din România „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”

Gabriela Iliescu este fostă parteneră a lui Horia Tecău și a fost, la un moment dat,  curtată de Leonardo DiCaprio. Frumoasa actriţă a răspuns insistenţelor lui Tudor Istodor, iar cei doi formează acum un cuplu în showbiz-ul românesc.

Citeşte şi Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare, cu suspendare, pentru mituirea a doi poliţişti

Interesant este faptul că, deşi s-au despărţit, Tudor Istodor şi Raluca Aprodu au în continuare spectacole de teatru la care lucrează împreună.