Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare, cu suspendare, pentru mituirea a doi poliţişti

Lidia Buble a fost condamnată definitiv, la un an de închisoare, cu suspendare, pentru mituirea a doi poliţişti. Cântăreaţa a recurs la acest gest pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

05 mai 2023, 11:18
Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare, cu suspendare, pentru mituirea a doi poliţişti

Lidia Buble revine în atenţia opiniei publice. Ea a fost condamnată definitiv, la un an cu suspendare, pentru mituirea a doi poliţişti. Artista a evitat  să i se pună fiola.

Sentiţa a fost pronunţată astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti.

Citeşte şi Sătulă să fie criticată pentru aspectul fizic, Lidia Buble a luat o măsură neașteptată: „Mi se tot spune că am nasul prea mare”

Procurorii DIICOT au prins-o întâmplător pe Lidia Buble că i-a mituit pe cei doi agenţi de la Rutieră. Ea a cerut sfatul prin telefon unui prieten în legătură cu suma ce urma să o dea poliţiştilor, însă amicul ei era vizat de o anchetă privind traficul de droguri, având telefonul pus sub supraveghere.

Citeşte şi  Adrian Minune, primele dezvăluiri despre momentele de cumpănă pe care le-a trăit: „Era să dau colțul pe bune”

Lidia Buble a primit un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Dar, magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani.

În această perioadă, Lidia Buble trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.