O nouă scenă revoltătoare. Un şoarece a fost filmat mâncând ciocolată, pe rafturile unui supermarket VIDEO

Un client al supermarket-ului Auchan, din Iuliu Mall Cluj, a filmat pe unul dintre rafturi un şoarece care se înfrupta dintr-un baton de ciocolată. Micul animal a fost observat de fetiţa bîrbatului, care şi-a aruncat ochii spre raftul cu dulciuri.

04 iul. 2021, 10:47
O nouă scenă revoltătoare. Un şoarece a fost filmat mâncând ciocolată, pe rafturile unui supermarket VIDEO

Românii au ajuns să împartă supermarketurile cu şoarecii. Şi nu doar în Sectorul 1 al Capitalei, unde două rozătare au fost filmate mâncând covrigi, ci, mai nou, şi la Cluj. În urmă cu câteva zile, un şoarece a fost filmat la Auchan Cluj, în Iulius Mall, de un client, care făcea cumpărăturile cu familia.

“Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a transmis bărbatul, citat de stiridecluj.ro.

Citeşte şi Bucureştiul, victima invaziei de şobolani. Haosul continuă în centrul oraşului: Au ros cablurile şi au lăsat semafoarele fără curent

Auchan a reacționat imediat şi a ţinut să precizeze că a fost vorba de un incident izolat. „Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, au precizează cei de la Auchan.

Video cu un şoarece pe raft, la Cluj:

Citeşte şi Țara care se confruntă cu una dintre cele mai mari invazii de șoareci din istorie. „Sunt peste tot în casă. E cea mai mare infestare pe care am văzut-o”. VIDEO


loading...