O nouă situație tensionată în emisiunea ,,Chefi la cuțite”. Unul dintre Chefi va arunca în luptă o amuletă care schimbă total atmosfera la bancurile de lucru

În această seară urmează o nouă confruntare în emisiunea ,,Chefi la cuțite''. Bătălia se restrânge cu fiecare ediție, iar lupta pentru premiu este tot mai acerbă.

21 nov. 2022, 17:25
O nouă situație tensionată în emisiunea ,,Chefi la cuțite”. Unul dintre Chefi va arunca în luptă o amuletă care schimbă total atmosfera la bancurile de lucru

În această seară urmează o nouă confruntare în emisiunea ,,Chefi la cuțite”. Unul dintre Chefi va arunca în luptă o amuletă, care va face ca atmosfera să fie foarte tensionată.

Ce se întâmplă în această seară în emisiune

Cum competiția înaintează, lucrurile încep să fie tot mai agitate și asta pentru că mult a fost și puțin a mai rămas până când vom afla cine este marele câștigător. La battle-ul 15 din ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30, Chef Bontea și Dumitrescu au câte cinci concurenți, în timp ce Chef Scărlătescu este în inferioritate și asta pentru că are doar trei concurenți.

”Mai am trei concurenți și nu-mi mai permit să plece niciunul, așa că trebuie să mai câștigăm, ca să avem șanse de a rămâne în finală”, a declarat Cătălin Scărlătescu conform Antena 1

Confruntarea este una mare și asta pentru că Chef Bontea știe perfect că orice battle trebuie câștigat de acum încolo și că nu mai este timp de pierdut.

”De-acum încolo, orice battle trebuie câștigat. Cu cât câștigi mai multe, cu atât duci mai mulți oameni în semifinală. Din semifinală, depinde doar de ei”, a declarat și Chef Bontea.

Citește și: Oana Roman, incident în trafic: „A înjurat, a gesticulat și a făcut foarte urât”

Unul dintre Chefi va arunca în luptă o amuletă care va perturba atmosfera

Gina Pistol va da în această seară o provocare care va fi jurizată de Taraful Rudenilor. Lucrurile se vor schimba în momentul în care unul dintre Chefi va și arunca în luptă o amuletă care va face ca atmosfera să fie schimbată total.

”Am avut o amuletă fantastică și am zis: ”, a declarat cel care va da bătăi de cap adversarilor.

Cum a ajus Cătălin Scărlătescu să fie un veritabil Chef

Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari și se bucură de un succes foarte mare. Puțini sunt cei care știu cum a ajuns aici Cătălin Scărlătescu.

„Cu puţin înainte să am 17 ani am făcut cunoştinţă cu ce avea să însemne un job în bucătărie. Dar primii 2-3 ani au fost departe de gătit, la vremea aceea. Erai obligat să treci prin toate departamentele din subsolul bucătăriei (manipulare marfă, curăţenie, curăţat legume etc.)”, a mărturisit Chef Scărlătescu pentru csid.ro

Citește și: Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura este indignată: „Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”