O nouă tragedie. A murit după ce s-a aruncat în casa scării de la etajul 6. Sora murise în împrejurări similare

Purtătorul de cuvânt al Poliției Hunedoara, Carla Strujan, a declarat că bărbatul a fost găsit căzut în casa scării, lângă ghena de gunoi.

RomaniaTV.net
25 oct. 2020, 18:05

Un bărbat de 35 de ani a căzut, duminică, de la etajul 6 al unui bloc din Hunedoara și a murit. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„Polițiștii ajunși la fața locului, au stabilit că persoana căzută era decedată prezentând leziuni incompatibile cu viața, provocate prin cădere de la înălțime și a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Hunedoara”, a spus Strujan.

Cadavrul a fost ridicat și dus la morgă pentru stabilirea cauzei decesului. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Un membru al Consiliului Judeţean Hunedoara a murit de Covid. Alţi doi angajaţi se află în stare gravă

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că persoana căzută era decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, provocate prin cădere de la înălţime şi a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Hunedoara. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morgă în vederea stabilirii cu exactitate a stabilirii cauzei decesului. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, a informat Carla Strujan, reprezentanta IPJ Hunedoara.

Potrivit informaţiilor furnizate pe pagina sa de Facebook, victima era născută chiar în 25 octombrie, deci duminică şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere. De asemenea, și fratele și sora lui s-ar fi sinucis, în trecut, în împrejurări similare.