O nouă tragedie în sportul românesc! A murit un fost jurnalist şi antrenor: „Drum bun spre casă, dragul meu tată!”

Horia Crișan, fost jurnalist și antrenor de handbal, a încetat din viață pe 12 februarie 2023. A scris pentru Informația Zilei de Maramureș, a făcut emisiuni la PLUS TV Maramureș şi, în plus, antrenat viitoarele speranțe ale handbalului maramureșean.

13 feb. 2023, 09:53
O nouă tragedie în sportul românesc! A murit un fost jurnalist şi antrenor: „Drum bun spre casă, dragul meu tată!”
O nouă tragedie în sportul românesc! A murit un fost jurnalist şi antrenor: "Drum bun spre casă, dragul meu tată!"

O nouă tragedie în sportul românesc! Sportul românesc este în doliu după ce Horia Crișan a murit. Acesta a fost jurnalist, iar conexiunea cu lumea sportului a făcut-o prin meseria de antrenor de handbal. S-a stins din viață duminică, 12 februarie 2023.

Citeşte şi: Tragedie în familia unor tineri polițiști. Le-a murit fetița chiar înainte să se nască. „La spital, când au consultat-o, totul bine”

Vestea dureroasă a fost făcută pe rețelele de socializare de fiica acestuia: „Te-ai dus la mami, era dorul prea mare, pot să înțeleg asta, îți mulțumesc pentru tot și toate, drum bun spre casă, dragul meu tată, într-o zi vom fi toți trei împreună, așa ca pe vremuri. La bună vedere, Dumnezeu și toate entitățile de lumină să te ocrotească în brațele sale iubitoare!”.

Citeşte şi: Tragedie la Bârlad! Un membru PSD s-a spânzurat în sediul partidului după o decepție în dragoste

Acukm câteva zile, sportul românesc a fost zguduit de decesul cunocutului comentator Bogdan Socol. Acesta a murit la doar 42 de ani, în urma unui şoc hipotermic. Jurnalistul era pasionat de înotul în ape îngheţate, dar din păcate inima lui a cedat chiar când se afla în apă, în timpul unui antrenament. Deși a fost transportat la spital, acolo unde a fost resuscitat timp de aproximativ două ore, medicii nu i-au mai putut salva. Bogdan Socol era căsătorit și avea trei copii.