Tragedie la Bârlad! Un membru PSD s-a spânzurat în sediul partidului după o decepție în dragoste

Descoperire șocantă la Bârlad! Un membru PSD din municipiul Bârlad a fost găsit, vineri seara, spânzurat chiar în sediul local al partidului. Este vorba despre Dumitru Țăranu, fost trezorier al PSD Bârlad.

11 feb. 2023, 11:36
Tragedie la Bârlad! Un membru PSD s-a spânzurat în sediul partidului după o decepție în dragoste

Dumitru Țăranu, fost trezorier al PSD Bârlad a fost găsit spânzurat, vineri, chiar în sediul Partidului Social Democrat.

Bărbatul avea 73 de ani și a lăsat în urmă doi copii, la rândul lor militari și o soție pe care ar fi părăsit-o în urmă cu trei ani pentru o colegă din PSD Bârlad.

Citiți și: Imaginile disperării! Femei atacate de haitele de câini în Bârlad. Cum au reușit să scape

Dumitru Țăranu era membru al PSD de peste 20 de ani

Potrivit jurnaliștilor de la vremeanoua.ro, acesta ar fi lăsat un bilet de adio din care reiese că motivul sinuciderii ar fi o decepție în dragoste. Vestea că și-a pus capăt zilelor a fost șocantă pentru colegii săi de partid.

Imediat după ce au aflat de tragedie, liderii PSD Vaslui și Bârlad s-au deplasat la sediul partidului, însă nu au refuzat să facă declarații.

Dumitru Țăranu era omul de încredere al deputatului Adrian Solomon și al președintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu,

Tupul neînsuflețit al fostului maistru militar a fost ridicat de cei de la Medicina Legală.

„Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Surse din cadrul Partidului Social Democrat spun că în prezent, Dumitru Țăranu era preşedinte al organizaţiei de pensionari și că a fost trezorierul PSD Bârlad până în 2019.

Citiți și: EXCLUSIV: Ce se va întâmpla cu Guvernul PSD + PNL + UDMR. 4 scenarii pentru 2023: „Partenerii strategici nu vor fi de acord”