O nouă tragedie îndoliază România. Trei tineri cu vârste de 18, 19 şi 22 de ani au murit într-un teribil accident

Un accident înfiorător s-a produs marți seară, la ieşirea din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, în județul Mehedinți. Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, două fete şi un băiat, au murit în urma unui impact devastator cu un TIR.

16 mai 2023, 22:52
O nouă tragedie îndoliază România. Trei tineri cu vârste de 18, 19 şi 22 de ani au murit într-un teribil accident

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani – două fete şi un băriat – au murit, marţi seară, într-un accident rutier produs în judeţul Mehedinţi. Potrivit ISU Mehedinţi, accidentul rutier s-a produs între un autotren şi autoturismul în care se aflau cei trei tineri, care au rămas blocaţi în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea lor.

”Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, a transmis, marţi seară, ISU Mehedinţi.

Mădălina a murit la 17 ani în urma unui accident de tren. În ianuarie, îi murise fulgerător fratele

Sursa citată a precizat că la locul evenimentului, au fost mobilizate şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

”În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator”, au mai transmis pompierii.

Accident grav cu un mort și zeci de răniți pe o autostradă din Slovacia. Un român se afla la volanul camionului implicat în accident
Aceştia au explicat că, după extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ.

”Din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declaraţi decedaţi de către medicul SAJ”, a precizat sursa citată.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii accidentului.

Accident şi la Bistriţa-Năsăud: Un bărbat de 72 de ani a condus un ATV, deşi nu are permis pentru nicio categorie de vehicul. Poliţiştii au stabilit şi că băuse

Un bărbat de 72 de ani, care nu are permis pentru nicio categorie de vehicule, a condus, marţi seară, un ATV, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Bărbatul a căzut şi a ajuns la spital, iar polişiştii au stabilit că avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”La data de 16 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe drumul dintre localităţile Monariu şi Simioneşti. S-a constatat faptul că un bărbat, de 72 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un ATV care nu era înmatriculat sau înregistrat, a pierdut controlul direcţiei şi a căzut pe carosabil”, a transmis, marţi seară, Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule, iar rezultatul în urma testării etilotest a fost 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

”În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai transmis Poliţia.