O nouă tragedie loveşte Românie. O tânără de 19 ani din Arad a fost găsită spânzurată. Mama ei era internată la spital

Durere fără margini într-o familie din satul Temeşeşti. O tânără de doar 19 ani, a fost găsită fără viață după ce s-a spânzurat.

RomaniaTV.net
09 mai 2018, 14:32
O nouă tragedie loveşte Românie. O tânără de 19 ani din Arad a fost găsită spânzurată. Mama ei era internată la spital

Clipe de groază pentru părinții unei tinere de doar 19 ani, care a fost găsită miercuri, 9 mai, în jurul orei 13:00, fără suflare la domiciliul ei din localitatea Temeșești, sat aflat în subordinea administrativă a comunei Săvârșin. Conform informațiilor pe care le-am primit, tânăra a decis să își pună capăt zilelor prin spânzurare, lucru pe care din păcate a ajuns să îl și ducă la bun sfârșit.

Mama ei vitregă era internată în spital, iar tatăl ei este șofer de TIR şi era plecat în cursă. Miercuri dimineaţă, mama tinerei a fost externată din spital și a venit acasă. La intrarea în casă, femeia și-a găsit fiica vitregă spânzurată cu o funie de cadrul metalic al terasei. Au urmat momente grele pentru femeie care a dat alarma la vecini, care mai departe au anunțat autoritățile.

Momentan nu a fost găsit un bilet de adio, însă se crede că ar fi vorba de o decepție în dragoste.

Echipajul medical a constatat decesul

La locul tragicului incident a sosit un echipaj medical care, din păcate, nu a putut să facă mai mult decât să constate decesul tinerei. Se pare că arădeanca a recurs la acest gest cu multe ore înainte ca trupul neînsuflețit să fie găsit.

„Din păcate, în momentul în care echipajul medical a ajuns la domiciliul tinerei, a fost constatat decesul. Se pare că tânăra a recurs la acest gest cu multe ore înainte să fie găsită deoarece era cianotică, cu rigiditate instalată. A fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.