O nouă tragedie românească şochează Italia: Româncă ucisă de soţul ei, măcelar de meserie

O nouă tragedie românească a şocat Italia. O româncă a fost ucisă de soţul ei, măcelar de meserie. Bărbatul a ascuns cadavrul în subsolul blocului unde locuiau, dar după câteva zile, măcinat de remuşcări, s-a sinucis.

03 oct. 2014, 09:23
O nouă tragedie românească şochează Italia: Româncă ucisă de soţul ei, măcelar de meserie

O româncă a fost ucisă de soţul său în Italia, iar cadavrul a fost ascuns în subsolul blocului unde locuiau cei doi.

Cei doi români locuiau la Ivrea, în nord-vestul Peninsulei. Românul a declarat femeia dispărută la poliţie, după care s-a sinucis.

Ionel Agavriloaei s-a dus la sfârşitul lunii august la poliţie şi a declarat că soţia sa, Florica, lipseşte de circa o lună.

Autorităţile au contactat rudele femeii din România, pentru a afla mai multe informaţii, şi au aflat că sora victimei era cea care vorbise ultima dată cu ea, pe 8 iunie. Câteva zile mai târziu, soţul Floricăi s-a sinucis.

Abia acum, însă, poliţiştii au reuşit să găsească trupul neînsufleţit al româncei. Femeia fusese ucisă de soţul ei, care apoi a tăiat-o în două şi a îngropat-o la subsolul blocului în care locuia.

Vecinii spun că cei doi se certau des şi că fostul măcelar îşi bătea soţia. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili ce l-a împins pe român la o asemenea faptă.