O nouă viitoare mămică în showbiz-ul de la noi. „A fost planul lui Dumnezeu pentru noi. Așa a fost să fie!”

Raluca Drăgoi a dezvăluit cum a reacționat iubitul ei când a aflat că vor deveni părinți. Cântăraţa de muzică de petrecere este însărcinată şi a împărtășit bucuria cu fanii ei din mediul online.

12 ian. 2023, 10:02
O nouă viitoare mămică în showbiz-ul de la noi. „A fost planul lui Dumnezeu pentru noi. Așa a fost să fie!”
O nouă viitoare mămică în showbiz-ul de la noi. "A fost planul lui Dumnezeu pentru noi. Așa a fost să fie!"

O nouă viitoare mămică în showbiz-ul de la noi. Raluca Drăgoi a declarat că a rămas şocat când a realizat că este gravidă, dar este foarte fericită, la fel ca şi partenerul ei, pentru ceea ce le oferă viața în aceste momente. „Șocați, impresionați și foarte minunat. În primul rând, a fost un șoc care a venit în viața noastră într-un timp foarte foarte scurt. De ce? Pentru că, după cum știe aproape toată lumea, noi suntem împreună de doar două luni. Minunea s-a produs în a doua lună de relație. Ne doream să se întâmple asta”,a  declarat Raluca Drăgoi la Antena Stars.

Citeşte şi: Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi VIDEO

Cântăreaţa a mărturisit că își dorește să devină mamă de 11 ani şi că Dumnezeu a decis ca acest lucru să se întâmple acum: „Noi făcând parte din aceeași branșă, bine, noi ne cunoșteam de mai mult timp, dar așa a fost să fie, cred, până la urmă a fost planul lui Dumnezeu. Eu nu am fost o habotnică în ceea ce privește chestia asta cu soarta, cu Dumnezeu, dar se pare că așa este și chestia asta s-a întâmplat pentru că, pur și simplu, acum m-am convins că a fost planul lui Dumnezeu pentru noi. Așa a fost să fie!”.

Citeşte şi: Replici dure între Bianca Drăguşanu şi Anisia Gafton. Motivul pentru care cele două vedete s-au certat în direct la TV

Raluca Drăgoi a mai spus că iubitul ei că el a făcut un gest impresionant atunci când l-a anunţat că va deveni tătic. „Prima și prima dată din casă a știut el. Eu eram pe cameră, pe telefon cu prietena mea și ea a luat parte la momentul în care eu am făcut testul și după l-am chemat imediat pe Dani. El mi-a luat mâna și și-a pus-o în dreptul inimii lui, pentru ca să văd eu cât de tare îi bate inima”, a spus Raluca Drăgoi.