O pacientă de la Spitalul Foişor îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: Minte, nu m-a sunat personal! Am cerut demisia!

Bolnavii evacuaţi în mijlocul nopţii de la Spitalul Foişor din Bucureşti au început să rupă tăcerea.

12 apr. 2021, 19:35
O pacientă de la Spitalul Foişor îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: Minte, nu m-a sunat personal! Am cerut demisia!

O pacientă de la Spitalul Foişor îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. Oamenii îl acuză de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că minte.

O pacientă de la Spitalul Foişor îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: Minte, nu m-a sunat personal! Am cerut demisia!

Pacienții îl contrazic pe ministrul Sănătății care susţinuse că aceștia au fost de acord cu evacuarea spitalului. Unul dintre bolnavi a povestit pentru Antena 3 ca a fost sunat doar de o consilieră nu de Vlad Voiculescu personal. Pacientul şi-a arătat revolta pentru ceea ce s-a întâmplat şi îi cere acum demisia lui Vlad Voiculescu.

„Am fost operat miercuri. Mi s-a apărut o grabă suspectă! Medicul care m-a operat mi-a spus că ar trebui să am parte de o perioadă de recuperare. Eram sub analgezic și am plecat. Mă chinui de patru ani jumătate să îmi rezolv o problemă la un umăr și prin programări am stat luni la rând, pentru că se intră foarte greu, fără niciun fel de intervenție. Mi-a spus (n.r consiliera lui Vlad Voiculescu) că își cere scuze pentru disconfortul creat și dacă am nevoie de ajutor. Nu a apucat să spună foarte multe pentru că eram deja cu nervii şi am cerut demisia ministrului.

Este o mizerie ce se întâmplă! Acel personal medical dedicat bolnavilor să fie obligat să externeze pacienții, au fost realmente obligați. Iar ministrul Voiculescu mai are și tupeul să spună că a discutat cu pacienții și toată lumea şi-a declarat solidaritatea ceea ce este penibil, minte”, a mai spus un pacient pentru Antena 3.

„Am trăit ca s-o văd si pe asta la 74 ani! Absurditatea kafkiană a pălit în fața ordinelor date de Vlad Voiculescu:

Am fost operat joi 08 apr.2021 ora 10, la  spitalul Foișor de către medicul ortoped Șerban Dragosloveanu, căruia îi aduc  mulțumiri, la umărul drept unde mi s-a implantat în os o ancoră de care au fost cusuti mușchii rupți.

Am fost transferat la terapia intensivă unde am  fost îngrijit impecabil cu perfuzii permanente, cu săruri și calmante, mai ales după ora 17 când  durerile crunte nu au cedat nici cu două injecții cu morfină. A trecut greu noaptea  cu alte calmante urmând să mi se facă după ora 8 altă  injecție cu morfină.

Dar adio, A VENT CUTREMURUL PRODUS DE MARELE MIC, VLAD  VOICULESCU  și am fost evacuat cu perfuzia după  mine in salon unde mă aștepta  biletul de ieșire.

Asistenta a întrerupt perfuzia și așa, amețit, suportând dureri puternice, am fost îmbrăcat și evacuat din spital. Nici acum nu pot realiza fazele absurde prin care am trecut. Nu mi s-au dat medicamente de ameliorarea durerii ci doar o reteta de 10 pastile de Aflamil.

Îi înțeleg pe medici și alte cadre medicale că au executat ordine ,,de sus” încălcând totalmente drepturile pacientului la tratament complet. Nici la control nu ma pot merge acolo! Fac apel către guvernanți să lase medicii, specializați cu greu, să-și exercite profesia! Vreau sa fiu tratat în continuare de medicul specialist Șerban Dragosloveanu! JOS DICTATURA JOSNICĂ IMPUSA DE ACTUALUL GUVERN, DIRIJAT DE KLAUS WERNER”, a spus pacientul revoltat pe Facebook

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie la Spitalul Foişor. Instituţia medicală a început evacuarea pacienţilor în numai 3 ore de la primirea ordinului DSU


loading...