O PENSIONARĂ era să facă infarct după ce a deschis un GEAMANTAN suspect care plutea pe un LAC

O femeie din China a fost şocată atunci când a deschis un geamantan care plutea pe un lac. Astfel, ea a făcut o descoperire macabră, găsind şase capete umane în ea. Cu toate acestea, autorităţile spun că nu este vorba de un ucigaş ci de cadavre folosite de medici pentru cercetare.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 12:15

Pensionara de 68 de ani din China a fost la un pas să moară, după ce a deschis un geamantan ce avea în interior şase capete de om. Bagajul plutea pe un lac din oraşul Bengbu, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Descoperire sinistră. SCHELET uman găsit lângă o piaţă din Cluj-Napoca

Cu toate că poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au pornit o investigaţie de crimă, în prezent se crede că rămăşiţele umane au fost folosite de cercetători pentru studiu şi nu sunt rezultatul unui criminal în serie. Motivul pentru care au ajuns la această concluzie este faptul că fiecare cap pare să fie decapitat într-un mod medical, cu mare grijă, lucru pe care un criminal obişnuit nu l-ar fi făcut, mai ales că în apropiere se afla şi un institut de cercetare. 

Citeşte şi Surpriza din geamantan. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră în bagajele unui neamţ VIDEO

Centrul medical a pornit de asemenea o anchetă şi a recuperat craniile, care erau perfect conservate, acestea urmând să fie folosite pentru cercetări ulterioare, cu toate că la un moment dat au fost pierdute sau aruncate .