O pisică, pericol-public în Marea Britanie. I-a înspăimântat pe toţi poştaşii FOTO

Poştaşii dintr-o localitate britanică refuză să mai ducă scrisorile unui bărbat, după ce au fost atacaţi, de mai multe ori, de micuţa sa pisică.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 16:15
O pisică, pericol-public în Marea Britanie. I-a înspăimântat pe toţi poştaşii FOTO

Snowball are trei ani şi doar 25cm înălţime. Este descrisă de stăpânul său ca fiind „inofensivă şi jucăuşă”. Domnul Wilkinson, în vârstă de 46 de ani, a rămas şocat atunci când a primit o scrisoare de la Poşta Britanică, care îl informa că animalul său iubit este un „risc pentru siguranţă şi sănătate”, după ce degetul unui poştaş a fost zgâriat când punea o scrisoare prin uşă.

Poşta Britanică susţine că Snowball reprezintă un „risc inacceptabil” şi este un „potenţial pericol”. Serviciul mai spune că trei poştaşi au fost atacaţi, unul din ei suferind „tăieturi destul de adânci” la un deget, după ce i-a livrat scrisorile domnului Wilkinson, în Peterborough, Cambridgeshire.

În urma plângerilor unuia din angajaţii săi, Poşta Britanică a decis că este prea riscat să mai ducă scrisori la respectiva adresă.

Autorităţile spun că livrările vor fi suspendate până când domnul Wilkinson va găsi o metodă de a-l opri pe Snowball să îi mai rănească pe poştaşi.

„Este ridicol. Toată lumea de la serviciu crede că este hilar – au început să o numească Pisica Ninja şi chiar i-au făcut o poză în Photoshop cu un Kalashnikov în braţe. Nu a atacat niciodată pe nimeni. Câteodată mai miroase picioarele oamenilor care vin la cină, dar atât”, spune Wilkinson.

„Probabil că pisica se juca cu persoana care îşi băga degetele prin cutia de scrisori de pe uşă”, mai spune stăpânul lui Snowball.

Wilkinson a pus o cuşcă în jurul cutiei de scrisori, pentru ca Snowball să nu mai aibă acces la ea şi speră ca Poşta Britanică să îi livreze, din nou, scrisorile.