O primă întâlnire de succes: Reguli de urmat la un blind date

Devii hipertensivă la gândul că nu vei face faţă blind date-ului de diseară? Descoperă COSMO-legile întâlnirii oarbe!

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 10:02
O primă întâlnire de succes: Reguli de urmat la un blind date

In contextul intalnirilor oarbe – cu scop sentimental, sexual sau amical – se pot contura doua situatii.

Una ar fi cand tu singurica premeditezi momentul „orb” cu necunoscutul, pentru ca pur si simplu iti plac reactiile declansate de eliberarea adrenalinei in corpul tau. Este perfect normal sa te „podideasca” emotiile, doar esti o femeie sensibila.

Citeste si: 6 greseli capitale la prima intalnire

Cea de-a doua: te trezesti eroina unei „inscenari” puse la cale de o prietena care-ti plange de mila ca esti prea… „sihastra” si care te vede combinata cu cineva ales inconstient dupa gusturile ei. Ce egoisti sunt oamenii!

Totusi, indiferent de situatia in care te vei pomeni pe viitor, trebuie sa-i faci fata cu brio si, chiar daca in ceea ce te priveste esti sigura ca respectivul nu te va mai vedea a doua oara, de ce sa nu faci in asa fel incit sa si-o doreasca? Iata cum sa nu-l pui pe fuga si cum sa te „prezinti” la adevarata valoare.

Citeste si: Ce trebuie sa stii pana la a patra intalnire

Legea 1: Nu minti!

In cazul in care ai pus la cale singura, de bunavoie si nesilita de absolut nimeni blind date-ul pe internet, ai mare grija ca tot ce ai dezvaluit despre tine in spatiul conversatiei virtuale cu el sa corespunda cu ceea ce spui la intalnirea fata in fata.

Citeste si celelalte reguli pentru un blind date reusit pe Cosmopolitan.ro.