O primărie din Gorj a comandat 30 de pistoale mitralieră. Vezi ce s-a întâmplat

Ştampila Primăriei şi cea a secţiei de poliţie dintr-o comună gorjeană au ajuns să fie folosite de necunoscuţi. Primarul din Plopşoru a aflat de la jurnalişti că ştampila primăriei este pe un document prin care el ridica 30 de pistoale mitralieră de la Centrul Militar Petroşani.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 21:36
O primărie din Gorj a comandat 30 de pistoale mitralieră. Vezi ce s-a întâmplat

Mai multe persoane necunoscute s-au folosit de ştampila primăriei din Plopşoru fără că edilul să ştie acest lucru. Primarul Grigorie Petre încearcă o explicaţie pentru documentul care are ştampila primăriei şi prin care solicita 30 de pistoale mitralieră de la Centrul Militar Petroşani. „Dacă hârtiile astea au fost ştampilate au fost ştampilate din neatenţie. Probabil că persoana respectivă au fost la mine în birou. De foarte multe ori las ştampila pe birou. A avut hârtia, şi a folosit ştampila”, spune primarul.

Nu numai ştampila primăriei a fost folosită de necunoscuţi. Pe o alta coală de hârtie apare și ștampila șefului de post din localitate, Marius Racea. Şefii politistului se abţin de la comentarii. Cel putin deocamdată.

Reprezentanţii IPJ Gorj au refuzat să ofere un punct de vedere oficial despre această situaţie. Şeful de post din comuna Plopşoru a fost chemat la raport şi este acum subiectul unei anchete interne. Dacă va fi găsit vinovat de neglijenţă în serviciu, şeful de poliţie din Plopşoru riscă să-şi piardă locul de muncă.