O proaspătă MĂMICĂ a reuşit să SLĂBEASCĂ 12 kilograme într-o lună şi jumătate

Claudia Pătrăşcanu este o proaspătă mămică, dar asta nu o împiedică să aibă grijă de ea la fel de mult ca înainte. La doar o lună şi jumătate de când a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, artista a reuşit să slăbească 12 kilograme. Cu toate că a revenit la formele de dinainte de sarcină, Claudia nu renunţă şi speră că va mai putea scăpa de încă 4 kilograme.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 09:22

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos în luna noiembrie. Chiar dacă medicul i-a recomandat Claudiei să evite efortul fizic o perioadă de timp, aceasta nu a luat în consideraţie indicaţiile şi s-a apucat de sport.

Cum sportul şi regimul de viaţă sănătos fac minuni, artista a reuşit să scape de cele 12 kilograme pe care le deţinea din timpul sarcinii, în doar o lună şi jumătate. Pentru că luna viitoare Claudia şi Gabi îşi vor oficializa relaţia şi îl vor boteza şi pe cel mic, fosta cântăreaţă mai are o dorinţă. Vrea să scape de încă 4 kilograme, care în momentul de faţă o încurcă să poarte inelul de logodnă primit de la Gabi.

O vedetă din România, gest scârbos în public FOTO

„De când am născut, nici măcar nu m-am pus pe cântar. Nu am stat să mă stresez. Cert este că mai am de dat jos 3-4 kilograme din cele 16 pe care le-am luat în timpul sarcinii. Mă iau după inelul de logodnă pe care îl probez săptămânal să văd dacă intră pe deget şi cât mai am de dat jos. Trebuie să mă alimentez în continuare bine.

Mănânc normal, puţin şi des. Nu prea mai mănânc dulciuri, eu care eram înnebunită după ele. Consum mâncare gătită variată, dar pentru că alăptez am grijă să stau departe de anumite alimente ca să nu îi deranjez stomăcelul copilului sau să îl agit. Fără fasole, varză, murături, cofeină, zahăr în exces, băuturi acidulate, alcool, citrice.

Abia aştept să fac sport, însă nu mă plâng. Cobor şi urc de „n“ ori treptele din casă, fac multe mişcări cu bebe, care s-a mărit şi cântăreşte 5 kilograme şi ceva. Mi-a rupt braţele. Inelul de logodnă încă nu intră pe deget şi Gabi mă întreabă mereu când o să îl port”, a declarat Claudia Pătrăscanu într-un interviu recent acordat celor de la SpyNews.

Citeşte şi  Claudia Pătrăşcanu a devenit mămică. Artista a născut un băieţel