O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul IV, după ce s-a vindecat de COVID

O profesoară din Suceava s-a aruncat de la etajul IV, după ce s-a vindecat de COVID. Femeia fusese externată cu doar căteva ore înainte. Potrivit primelor informaţii, aceasta suferea de depresie şi urma tratament de specialitate. 

20 oct. 2020, 13:42
O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul IV, după ce s-a vindecat de COVID

Femeia în vârstă de 43 de ani este profesor de matematică la o școală din Suceava. La ora la care s-a aruncat de la etajul blocului, aceasta era singură acasă. Descoperirea a fost făcută de sora ei, care a constatat că nu deschide ușa și nu răspunde la telefon.

În urma căzăturii, femeia a suferit fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin. Ea a fost internată pe secția de Neurochirurgie, iar de marți dimineață a intrat în sala de operație. Marți dimineață, starea femeii în vârstă de 43 de ani era stabilă, potrivit monitorulsv.ro.

Profesoara fusese externată din spital în aceeaşi zi în care s-a aruncat de la etaj. Ea fusese tratata de covid. Medicii de la Spitalul Județean spun că profesoara a avut o formă ușoară de coronavirus și avea test negativ când a fost externată.

Problema este una mai complexă, femeia având o puternică depresie, pentru care urma tratament.

Conform celor mai noi date, femeia a avut tratament la domiciliu câteva zile pentru Covid, apoi a revenit la spital pentru dureri abdominale și scaune diareice, fiind internată în sectorul Covid. După ce a fost internată timp de câteva zile, i s-a recoltat test care a ieșit negativ și a fost lăsată să meargă acasă.

Femeia suferea de o depresie puternică şi urma tratament de specialitate. Soţul său este plecat la muncă în străinătate.

Citeşte şi DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE redevine obligatorie. Când trebuie completată


loading...