O profesoară, acuzată de proxenetism. Între victime, o elevă de-a ei în vârstă de 13 ani

O profesoară din Constanţa făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de minore. Una dintre victimele dascălului este o elevă de doar 13 ani. Profesoara şi alte două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Constanţa pentru pronografie infantilă.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 08:26
O profesoară, acuzată de proxenetism. Între victime, o elevă de-a ei în vârstă de 13 ani

Procurorii Direcţiei de Investigare de a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa au reţinut trei persoane, punând sub învinuire alte zece într-un caz de pornografie infantilă.

Persoanele acuzate ar fi racolat fete cărora le promiteau servicii de babysitting sau cameriste, însă le obligau să se prostitueze.

Una dintre fete a fost racolată chiar de una dintre profesoarele sale, au precizat sursele citate.

Învăţătoarea are 23 de ani şi se numeşte Aurelia Grosu, au declarat în exclusivitate, pentru Replica de Constanţa, surse judiciare. Învăţătoarea îşi desfăşoară activitatea în localitatea constănţeană Sinoe, strucură ce aparţine de Mihai Viteazu.

Potrivit surselor citate, minora se numeşte D. Ciobanu şi este elevă în clasa a VIII-a la şcoala cu pricina, aceasta făcând parte dintr-o familie dezbinată, de unde şi motivul pentru care devenise un elev problemă care nu prea frecventa orele de curs, fura şi minţea. În schimb, învăţătoarea, care predă la clasa a II-a, are o reputaţie bună, motiv pentru care directorul unităţii şcolare a rămas uimit când a auzit despre ce este vorba.

„Doamna învăţătoare a fost elevă aici, la noi. Este o femeie dintr-o familie bună, mama ei lucrează la Primărie. Pot spune că a lipsit două zile de la şcoală şi am fost anunţată de mama ei că a fost ridicată şi că i-a fost răscolită casa. Mai multe nu ştiu. Sunt şocată…”, a declarat, pentru „Replica„, Dorina Cârtog directorul şcolii. Mai mult decât atât, Aurelia Grosu, învăţătoarea de faţă, a fost angajată de pe 17 septembrie.