O rachetă a căzut pe autostradă, în mijlocul maşinilor, în Israel VIDEO

Camera de bord a unei mașini care circula pe Autostrada 4 din Israel a surprins momentul în care a rachetă a căzut printre autovehiculele aflate în mers.

01 nov. 2023, 21:29
O rachetă a căzut pe autostradă, în mijlocul maşinilor, în Israel VIDEO

Clipe de groază  pe o autostrada din Israel. Camera de bord a unei mașini care circula pe Autostrada 4 din Israel a surprins momentul în care a rachetă a căzut printre autovehiculele aflate în mers.

Imaginile au fost distribuite de Emanuel Fabian, corespondent de război al publicației Times of Israel. Incidentul a avut loc pe 31 octombrie, lângă orașul Ashdod.

Israel, atacat cu rachete şi drone şi de rebelii houthi din Yemen
Potrivit imaginilor, o explozie puternică s-a produs între patru mașini, iar ultima dintre acestea intră direct în norul de fum și flăcări al deflagrației.

Mașina care avea camera de bord pornită se oprește lângă parapetul care delimitează sensurile de circulație, apoi se pune în mișcare încet.

Pe carosabil se văd resturi care ar putea proveni de la racheta căzută. Potrivit serviciilor de urgență, trei persoane au fost rănite ușor de cioburi de sticlă.

Soția românului aflat în mâinile teroriștilor, strigăt de ajutor pe aeroportul Otopeni: „Copiii mei știu că este posibil ca tatăl lor să nu se mai întoarcă niciodată”

O explozie masivă loveşte tabăra de refugiaţi Jabalia din Gaza pentru a doua zi consecutiv. Armata israeliană confirmă că este vorba despre un atac al său

O explozie masivă a zguduit miercuri tabăra de refugiaţi Jabalia din Gaza, pentru a doua zi consecutiv, distrugând mai multe clădiri, potrivit Hamas, relatează CNN şi Associated Press.

O înregistrare video de la locul exploziei de miercuri arată pagube masive în jurul unui crater adânc în cartierul Falluja din Jabalia. Oamenii sunt văzuţi săpând printre dărâmături în căutarea victimelor, notează CNN.Apărarea Civilă din Gaza, aflată sub controlul Hamas, a declarat că multe persoane au murit în atac şi că „un număr mare” de victime au rămas sub dărâmături în ceea ce a descris drept un „al doilea masacru” în tabăra de refugiaţi.

Guvernul condus de Hamas în Gaza afirmă că loviturile aeriene israeliene au lovit blocuri de apartamente. Televiziunea Al-Jazeera, una dintre puţinele instituţii media care încă mai transmit din nordul Gaza, a difuzat videoclipuri cu zona devastată în care se văd mai mulţi răniţi, printre care şi copii, care sunt aduşi la spitalul din apropiere. Bilanţul exact nu era încă stabilit. Videoclipurile difuzate de Al-Jazeera arată scene aproape identice cu cele din ziua precedentă, cu zeci de oameni care sapă printre dărâmăturile clădirilor cu mai multe etaje puse la pământ de explozie, în căutarea supravieţuitorilor.

Armata israeliană a efectuat marţi raiduri aeriene în Jabalia, într-o zonă apropiată de Falluja. Medicii au declarat că au existat sute de victime – morţi şi răniţi. Videoclipurile văzute marţi de CNN arată şiruri lungi de cadavre în faţa spitalului indonezian din regiune, cea mai apropiată unitate medicală de tabăra Jabalia.

Bilanţul loviturilor de marţi rămâne, de asemenea, necunoscut, deşi directorul spitalului din apropiere a declarat că sute de persoane au fost ucise sau rănite.

Israelul a declarat că aceste lovituri au ucis zeci de militanţi şi au distrus tunelurile militanţilor de sub clădiri. Armata israeliană a declarat că loviturile de marţi l-au vizat şi ucis pe Ibrahim Biari, care ar fi fost unul dintre comandanţii Hamas responsabili de atacul din 7 octombrie asupra Israelului, soldat cu peste 1.400 de morţi şi sute de persoane luate ostatice