O raritate printre arbitri. Şi-a cerut scuze că a greşit împotriva Borussiei Dortmund VIDEO

Arbitrul Wolfgang Stark a fost cuprins de remuşcări după ce a văzut reluările fazei la care a acordat penalty pentru Wolfsburg, în meciul de la Dortmund. El a eliminat şi un jucător de la Borussia, iar greşeala sa a influenţat decisiv soarta meciului. Fapt mai rar întâlnit printre arbitri, Wolfgang Stark şi-a cerut după meci scuze faţă de fanii şi jucătorii Borussiei.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 12:52
O raritate printre arbitri. Şi-a cerut scuze că a greşit împotriva Borussiei Dortmund VIDEO

În timpul meciului, am văzut clar că jucătorul a oprit mingea cu mâna. Reluările tv mi-au arătat însă că m-am înşelat. Am făcut o greşeală şi regret asta„, sunt cuvintele rostite de arbitrul german Wolfgang Stark, care şi-a cerut scuze faţă de jucătorii şi suporterii Borussiei Dortmund, formaţie pe care a dezavantajat-o flagrant în întâlnirea din Bundesliga jucată acasă, cu Wolfsburg, şi pierdută cu scorul de 2-3.

În minutul 35, la scorul de 1-0 pentru Borussia, Stark a acordat penalty pentru oaspeţi şi l-a eliminat pe Schmelzer, de la gazde, pentru că ar fi oprit mingea cu mâna din drumul spre poartă. Decizia a influenţat decisiv soarta meciului, Wolfsburg egalând în urma loviturii de la 11 metri şi câştigând meciul, în superioritate numerică.

Deşi greşeala este evidentă, gestul lui Stark de a-şi cere scuze este unul extrem de rar în tagma arbitrilor, care consideră că au întotdeauna dreptate.

Greşeala arbitrului este după momentul 00:20 al clipului: