O reclamă pentru noul model Gallardo de la Lamborghini a fost filmată pe Transfăgărăşan VIDEO

Lamborghini va promova noul model Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale, lansat în această toamnă la Salonul de la Frankfurt, prin intermediul mai multor clipuri şi imagini realizate în această săptămână pe Transfăgărăşan.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 08:21
O reclamă pentru noul model Gallardo de la Lamborghini a fost filmată pe Transfăgărăşan VIDEO

Producătorul auto a ales Transfăgărăşanul ca loc de concepţie al spoturilor de reclamă, iar la discreţia care a însoţit filmările a contribuit faptul că drumul este închis pentru circulaţie în această perioadă.

Maşina, care are un motor de 570 CP şi poate atinge 100 km/h în doar 3,4 secunde, a fost fotografiată şi filmată în această săptămână pe Transfăgărăşan, urmând ca imaginile să apară în broşura de prezentare a mașinii.

Noul Lamborghini Gallardo va fi produs în serie limitată, de numai 150 de unităţi, şi va putea fi achiziţionat de anul viitor. Viteza maximă a fost şi ea limitată, la 320 km/h.

În septembrie 2009, realizatorii emisiunii auto Top Gear, transmisă de BBC, au ales Transfăgărăşanul pentru a filma un episod dintr-un turneu mondial de promovare. Cei trei realizatori ai emisiunii au condus atunci un Lamborghini, un Ferrari şi un Aston Martin.

Cele peste 800 de serpentine de pe parcurcursul lungimii de 92 de kilometri fac din Transfăgărăşan cea mai periculoasă, dar şi cea mai spectaculoasă şosea din România.