O refugiată din Ucraina, găsită moartă în piscina interioară a unui hotel din Satu Mare

Sfârșit dramatic pentru o refugiată din Ucraina. Femeia de 56 de ani a fost găsită moartă în piscina unui hotel din stațiunea Tășnad, Satu Mare.

27 mart. 2022, 11:16
O refugiată din Ucraina, găsită moartă în piscina interioară a unui hotel din Satu Mare

Refugiata din Ucraina s-a înecat în piscina interioară a hotelului. Echiapele de prim-ajutor care au ajuns la fața locului nu au mai putut să o salveze.

Femeia a fost resuscitată în zadar minute în șir, astfel că medicii au fost nevoiți să pronunțe decesul.

Ucraineanca era cunoscută cu probleme de sănătate, respectiv hipertensiune arterială. Ea era cazată în hotelul respectiv din data de 9 martie.

Polițiștii au deschis anchetă și continuă cercetările în acest caz. De asemenea, medicii legiști urmează să efectueze autopsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la moartea femeii, potrivit presasm.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului județean Satu Mare in vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul femeii.

Citește și Război în Ucraina, ziua 32: Contraatacuri puternice ale ucrainenilor pe frontul de Sud și de Nord. Au fost recuperate 3 orașe și mai multe sate inclusiv de lângă Mariupol

Citește și „Bombardamentele din Liov au fost un mesaj pentru Joe Biden”, spune primarul orașului. Rușii au bombardat în apropierea graniței cu Polonia