O regină a frumuseţii a murit la 27 de ani, într-un accident de maşină

Bonnie Hiller, frumoasa englezoaică de 27 de ani, a sfârşit la numai 27 de ani, după ce a intrat în viteză cu maşina ei într-un pod de sub o autostradă din Essex. 

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 19:11

Tânăra, care făcuse carieră în modelling şi a obţinut titlul de Miss Colchester şi Miss East Anglia, în 2009, dar nu a putut candida şi pentru titlul de Miss Anglia pentru că era deja căsătorită, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit, în viteză, cu autoturismul său Mercedes într-un pod de sub o autostradă din Kelvedon, Essex, scrie Daily Mail.

Bonnie Hiller era cea mai mică dintre cele trei surori ale unei familii foarte unite. Tatăl ei, Paul, spune că Bonnie „era o fată minunată şi o fiică minunată, foarte apropiată de mama ei. Era o bucurie să fii în compania ei. Era frumoasă, fermecătoare şi avea un suflet de aur. Nu cred că a avut vreun duşman pe lumea aceasta, era fata lui tăticu'”…

Familia ei este distrusă, iar prietenii deplâng moartea ei şi nu le vine să creadă că Bonnie nu mai este. Părinţii, surorile şi clelalte rude ale tinerei se pregătesc să îi facă funeralii pe măsură, la care îi aşteaptă pe toţi cei care au cunoscut-o şi au preţuit-o să o conducă pe ultimul ei drum.