O regină a frumuseții din Ecuador, împușcată mortal într-un restaurant. Asasinii au găsit-o după ce tânăra a postat pe Instagram

O regină a frumuseții din Ecuador, împușcată mortal într-un restaurant. Landy Parraga Goyburo a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a postat pe Instagram locația unde se afla la acel moment. Așa au găsit-o asasinii, doi bărbați înarmați, care nu au fost identificați deocamdată.

06 mai 2024, 14:33
O regină a frumuseții din Ecuador, împușcată mortal într-un restaurant. Asasinii au găsit-o după ce tânăra a postat pe Instagram
O regină a frumuseții din Ecuador, împușcată mortal

O regină a frumuseții din Ecuador, împușcată mortal într-un restaurant. Uciderea lui Landy Parraga a fost filmată. Scena îngrozitoare a fost surprinsă de camerele de supraveghere din restaurant și se poate observa cum doi bărbați înarmați au dat buzna în timp ce tânăra lua prânzul cu un prieten.

Citește și: Fanvue Miss AI, prima competiție de frumusețe pentru influenceri generați de inteligența artificială

O regină a frumuseții din Ecuador, împușcată mortal într-un restaurant

Motivul din spatele acestei crime nu se știe cu exactitate. Speculațiile variază de la acuzații de implicare în crima organizată până la zvonuri despre o posibilă aventură cu un lord al drogurilor. Anchetatorii lucrează la acest caz, însă nu a fost emisă nicio declarație oficială cu privire la cele întâmplate.

Landy Parraga Goyburo, în vârstă de 23 de ani, are peste un milion de urmăritori pe rețelele sociale. A devenit celebră datorită unei companii de îmbrăcăminte sportivă, unde a fost model, și prin participarea la concursuri de frumusețe, reprezentând în special provincia Los Rios în concursul Miss Ecuador.

Fostă Miss, decedată la 35 de ani în mod fulgerător

Jade Leigh Hunt a murit la 35 de ani, după ce și-a petrecut toată viața în lumina reflectoarelor. A apărut pe coperțile unor reviste celebre de modă și a colaborat cu artiști consacrați.

Jade a primti titlul de Miss Galaxy Scoția în 2012, dar și titlul Miss Galaxy West Lothian, tot în 2012. A luat premii la diverse categorii: cel mai bun costum de baie, cel mai frumos zâmbet, cel mai bine îmbrăcat fotomodel, cea mai bună ținută de seară și cel mai bun interviu. A fost descrisă ca fiind un om cu suflet pur, o femeie foarte frumoasă și mereu cu zâmbetul pe buze.

Familia fostului fotomodel a postat un mesaj foarte emoționant pe rețelele sociale. Rudele au creat o pagina numită ”Just Giving”, acolo unde cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Jade pot dona diferite sume de bani – pentru a completa costurile ceremoniei de înmormântare – sau pot împărtăși amintiri cu și despre ea.