O româncă celebră pe OnlyFans a dezvăluit câți bani câștigă pe lună! În ianuarie a făcut „doar” 109.000 de euro

O româncă de 28 de ani care s-a mutat recent în Elveția a vorbit recent despre sutele de mii de euro pe care le câștigă pe platforma OnlyFans.

17 feb. 2023, 17:17

Mădălina Ioana Filip este cunoscută ca Mady Gio pe OnlyFans. Românca a fost vedeta unuia dintre reportajele difuzate pe 14 februarie în emisiunea Le Iene, de pe Italia 1, unde a povestit despre cum a reușit să câștige o avere în urma fotografiilor și filmulețelor deocheate pe care le postează pe platfoma cu conținut pentru adulți.

Citiți și: De la Jocurile Olimpice pe Only Fans. Cine este Alexandra, tânăra sportivă care a lăsat prejudecăţile deoparte în schimbul sacilor cu bani: „Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, apoi mi-am dat seama că părerile lor nu-mi plătesc facturile”

Românca, în vârstă de 28 de ani a crescut în Varese, Lombardia, unde familia ei s-a mutat cu mulți ani în urmă. Acum trăiește în Elveția și a explicat că a luat această decizie pentru că în Italia plătea taxe prea mari pentru câștigurile ei din OnlyFans, conform libertatea.ro

Mady Gio a câștigat sume fabuloase de când prestează pe OnlyFans

În reportajul difuzat la televiziunea din Italia, românca și-a arătat mașinile de lux la televizor, inclusiv un Lamborghini și un Porsche, și a povestit că are câștiguri de peste 100.000 de euro lunar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mădălina Ioana Filip (@mady_gio)

„Înainte locuiam într-un apartament cu două dormitoare, baie, bucătărie și living”, a spus tânăra care a spus că acum s-a mutat într-o vilă mare din Elveția.

Românca s-a lăsat filmată în noua ei casă și a vorbit deschis despre câștigurile: 155 mii de euro în septembrie 2022 și „doar” 109 mii în ianuarie anul acesta.

Mary Gio are un bust generos, iar punctul ei forte sunt fotografiile în care apare topless. În august 2022 a fost prima dată când și-a arătat sânii fanilor ei de pe OnlyFans și a câștigat 169 de mii de euro.

Românca spune că s-a mutat Elveția ca să nu plătească taxe mari pentru OnlyFans

„Eu gestionez totul independent: fără media manager. Dacă lumina nu e bună, postez oricum videoclipul, dacă vezi celulită, nu o mai fac. Fanii mei caută naturalețea și le ofer asta fără filtre. Eram o persoană care purta o bluză roșie pe gât chiar și în august, un fel de femeie Steve Jobs.

Am fugit în Elveția ca să nu plătesc taxe pentru OnlyFans. În Italia, din păcate, procentul impozitelor și contribuțiilor este ieșit din comun. Am avut un profil de Instagram cu 80 de urmăritori, până când sora mea mi-a cerut să fac un videoclip pe TikTok, când eram la plajă. Un dans prost, doar că în câteva zile pe Instagram au început să mă urmărească în masă și am ajuns la un milion de urmăritori. Și fanii au fost cei care mi-au spus să încerc OnlyFans. Numai că nu am vrut să fac porno, iar ei mi-au spus: pur și simplu, poartă lenjerie intimă și costum de baie. Și așa a mers”, a mărturisit românca.

De asemenea, Mădălina Ioana Filip a povestit în luna decembrie, la postul de radio italian Radio 24, că familia ei o susține în ceea ce face.

„Am lucrat pe post de chelneriță în restaurantul familiei timp de 10 ani. Ai mei sunt mulțumiți cu toții, chiar și străbunica. Spune că atât timp cât nu omor pe nimeni și plătesc taxe, pot face orice”, spunea atunci Mădălina, care a dezvăluit și câți bani câștigă pe platforma pentru adulți.

„Acum fac doar topless. Un video cu sânii goi costă 250 de euro, în timp ce fotografiile simple costă 70”, a dezvăluit românca.

Citiți și: Fiul lui Adrian Mutu şi iubita lui, vedete pe Only Fans? Mario Mutu face senzație pe rețelele de socializare