Tragedie în Caracal! Femeie de 48 de ani moartă în accident. Alte victime, printre care un bebeluș, duse de urgență la spital

Un accident rutier foarte grav a avut loc în această sâmbătă în municipiul Caracal. O femeie de 48 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

27 feb. 2021, 15:12

Cinci persoane au fost implicate în accidentul din Caracal, toate aflate în același autoturism. O femeie de 48 ani, pasageră în autoturism, a decedat, o altă femeie, de 25 ani, a suferit politraumatisme, iar un copil de doar 11 luni a fost de asemenea transportat la spitalul din Caracal, pentru investigaţii.

„Pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, au intervenit, în municipiul Caracal, strada Walter Mărăcineanu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane, printre care şi un copil, în vârstă de 11 luni. La sosirea echipajelor, toate victimele se aflau în afara autoturismului.

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice şi a fost declarată decedată. O femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată prin accident rutier şi copilul, fără urme vizibile de traumă, au fost transportaţi la CPU Caracal.“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Acesta a mai precizat că la CPU Caracal a fost transportat şi şoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la membrul superior stâng, iar a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizat la locul evenimentului, refuzând transportul la spital, potrivit Adevărul.

Ce spun reprezentanții IPJ Olt

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiul Caracal s-au deplasat de îndată la locul accidentului. Se pare că în eveniment ar fi fost implicat un singur autoturism, găsit răsturnat în afara părţii carosabile. Din păcate, o femeie, în vârstă de 48 de ani, pasageră în autoturism, a decedat. Alţi doi pasageri, printre care şi un minor de 11 luni, precum şi conducătorul auto au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu se afla sub influenţa alcoolului“, spun şi reprezentanţii IPJ Olt. În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a mai comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu .