O româncă a călătorit 4.000 km până în Pakistan ca să-şi întâlnească bărbatul visurilor. Românca şi pakistanezul, uniţi de iubirea pentru poeziile Naat

O mare parte dintre poveştile de dragoste începute pe reţelele sociale nu au un final fericit. Sunt bine-cunoscute cazurile "generalilor americani" care seduc, apoi abandonează femeile singure aflate în căutarea dragostei. Nu înainte de a le goli conturile. Şi totuşi, există şi cazuri fericite, cum este şi acest cuplu format dintr-o româncă şi un pakistanez, care au ajuns să devină soţ şi soţie.

23 nov. 2022, 09:33

O româncă de 50 de ani și-a găsit dragostea vieții pe Facebook. Femeia s-a căsătorit cu un pakistanez de 36 de ani, după o relaţie virtuală care a durat patru luni. Ca să poată comunica, cei doi au folosit Google Translate. La capătul a patru luni, cei doi au decis să se vadă faţă în faţă. A fost dragoste la prima vedere, iar de aici până la nuntă nu a mai fost decât un pas, scrie Daily Pakistan.

Românca, divorțată și mamă a doi copii, a călătorit pe o distanță de 4.000 de km, tocmai în Mian Channu, un oraș din districtul Khanewal din provincia pakistaneză Punjab, pentru a-şi întâlni iubirea vieţii ei.

Citeste si Al-Qaida îndeamnă la boicotarea CM din Qatar. „Campanie pornografică împotriva peninsulei lui Mahomed!”

O româncă a călătorit 4.000 km până în Pakistan ca să-şi întâlnească bărbatul visurilor

Cei doi s-au cunoscut datorită faptului că femeia, fascinată de poeziile Naat, distribuia strofe din acestea pe Facebook. Soţul ei, Azam Hanif, este de profesie „na’at khawan”, adică o persoană care recită din Naat. Poeziile Naat] îl slăvesc pe profetul islamic Mahomed.

Rochia de mireasă a româncei a fost una tradiţională pakistaneză, specifică tradițiilor din provincia Punjab. Pe mâini, mireasa a avut multe desene din Henna. Aceste desene aduc sănătatea și prosperitatea într-o căsătorie.

Citeste si Japonezii, demonstraţie de spirit civic la CM din Qatar. Au strâns gunoaiele din tribune după meciul de deschidere VIDEO