Cum să nu te îngrași de sărbători. Carmen Brumă a dezvăluit secretele: „Sunt două alternative la treaba asta”

Cum să nu te îngrași de sărbători. Carmen Brumă este un etalon atunci când vine vorba despre alimentație sănătoasă și mișcare, vedeta se mândrește la 45 de ani cu un fizic invidiat chiar și de tinerele de 20.

20 dec. 2022, 14:14
Cum să nu te îngrași de sărbători. Carmen Brumă a dezvăluit secretele: „Sunt două alternative la treaba asta”
Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit câteva secrete

Cum să nu te îngrași de sărbători. Pentru că știe exact cum funcționează corpul uman și a ajutat milioane de femei să slăbească, iubita lui Mircea Badea a dezvăluit câteva secrete, care te vor ajuta să nu iei în greutate de Crăciun și de Revelion.

Citește și: Carmen Brumă câștigă bani frumoși ca antrenor personal. Cât trebuie să scoată doamnele din buzunar pentru a obține silueta perfectă

Cum să nu te îngrași de sărbători

Carmen Brumă, care acum este tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic, știe ce e de făcut acum, în perioada Crăciunului și a Revelionului, când mesele sunt îmbelșugate.

Sunt două alternative la treaba asta cu ne-îngrășatul de Sărbători. Poți să te apuci de acum, de dinainte de Crăciun și să ai un fel de restricție calorică, adică să mănânci mai puțin până la Crăciun și eventualul surplus să vină pe acest teren deficitar. Chiar dacă mai pui acolo un kilogram, cu ce ai dat jos până la Crcăun să se completeze și când tragi linie și faci bilanțul să nu fie o mare problemă.

Și la Crăciun, care durează trei zile, atenție mare!, Crăciunul durează trei zile doar, da?! Crăciunul nu durează de pe 25 decembrie până pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, da? Aici avem o problemă, mare! A doua modalitate este să fii foarte drămuit, să mănânci echilibrat în perioada Sărbătorilor.

De exemplu, dacă te duci la masă la mama sau la socrii, sau la niște prieteni, la prânz, nu mai mănânci dimineața. Mănânci prima masă a zilei la ora prânz! Și cam asta ar fi toată ziua! Două- rei pahare de alcool, nu mai mult! La fiecare pahar de alcool, bei 200 de ml de apă ca să eviți deshidratarea!

Mănânci din fiecare preparat din care poftești și care îngrașă, mă refer aici la șorici, tobă, jumări, cozonac, salată de boeuf, o singură dată pe zi!”, a dezvluit Carmen Brumă, pentru Click.ro.