O româncă a fost ucisă în parcarea unui hypermarket din Italia. Femeia, împuşcată de mai multe ori în piept

O româncă în vârstă de 44 de ani în Italia a fost ucisă în parcarea unui hypermarket după ce a fost împușcată în piept de patru ori de bărbatul alături de care se afla, conform stiridiaspora.ro.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 06:21
O româncă a fost ucisă în parcarea unui hypermarket din Italia. Femeia, împuşcată de mai multe ori în piept

Femeia a fost găsită decedată pe scaunul unui Fiat Panda din parcarea magazinului Auchan din Cuneo, pe ruta către Mondovi.

Citește și: Dezastru în Italia. Un frizer a infectat cu coronavirus 40 de clienţi

Bărbatul care ar fi ucis-o este un italian în vârstă de 41 de ani. Acesta este un militar care a renunțat la meserie în urmă cu doi ani. Românca a fost împușcată de mai multe pri în zona pieptului, iar conform presei italiene, agresorul a încercat ulterior să se sinucidă.

Oamenii din zonă au auzit îngroziți împușcăturile în parcarea hypermarketului, iar după scurt timp au sunat de mai multe pri la numărul de urgență. Primii care au intervenit la fața locului au fost polițiștii care efectuau în zonă un control anticovid.

Procurorii au deschis o anchetă pentru a vedea legătura dintre cei doi. Mai mulți martori spun că aceștia s-ar fi certat înainte ca bărbatul să scoată arma și să tragă.