O româncă a fost victima unei furtuni puternice în Spania

Spania a fost lovită de o furtună foarte puternică, numită "Gloria". S-au înregistrat doi morți, printre care și o femeie originară din România, iar 190 de zboruri au fost anulate, informează Reuters.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 17:24
O româncă a fost victima unei furtuni puternice în Spania

Femeia care a murit avea 54 de ani, era originară din România şi dormea de mai mult timp într-un parc din oraşul Gandia, împreună cu soţul ei. Potrivit sursei citate, cei doi au refuzat să fie cazați în adăposturi pentru persoane nevoiașe.

Cadavrul femeii a fost descoperit luni dimineață, cauza probabilă a morții fiind hipotermia. Pentru a se stabili cu exactitate cauya morţii se va efectua o autopsie.

Furtuna „Gloria” a afectat, începând de duminică, estul peninsulei Iberice și Insulele Baleare. S-au înregistrat rafale puternice de vânt, ninsori și ploi abundente, ceea ce a dus la  închiderea aeroportului Alicante.

A doua victimă a furtunii a fost un bărbat care a murit în regiunea Asturia, după ce a fost lovit de un vehicul pe o șosea înzăpezită.

Parcurile din Madrid au fost închise publicului, iar autoritățile din Barcelona au recomandat populației să evite plajele din cauza valurilor înalte.

Citeşte şi: Premieră în Spania: O femeie se află în fruntea Gărzii Civile