O româncă a uimit juriul de la „Britanicii au talent” şi l-a sărutat pe cel mai cunoscut jurat

Cunoscutul jurat de la „Britanicii au talent” și „X Factor”, Simon Cowell, și-a uimit fanii zilele trecute, după ce a sărutat o cântăreață de origine română, care a declarat că ar vrea să întrețină relații sexuale cu el.

RomaniaTV.net
10 mai 2020, 10:25
O româncă a uimit juriul de la „Britanicii au talent” şi l-a sărutat pe cel mai cunoscut jurat

Simon, care și-a pus în pericol relația cu Lauren Silverman a sărutat-o pe românca Lili Davies, în vârstă de 68 de ani, după ce aceasta a dezvăluit ce simte pentru jurat, transmite Mirror, citat de Stirileprotv.ro.

În urma momentului său, Lili a primit patru voturi de „Da” și i-a cerut lui Simon să o sărute.

Un alt jurat și-a pierdut cumpătul și i-a cerut femeii să se îndepărteze de Simon și să părăsească scena.

Gălățeanca Lili Davies a făcut parte din show-ul de muzică „Cântă acum cu mine” de pe Pro TV.

În România, Lili a lucrat ca profesoară de română și engleză, iar în Marea Britanie, ca translator pentru poliție. Marea sa pasiune, muzica, a câștigat, așa că Lili și-a îndreptat toată energia către acest drum.

A devenit cunoscută în puburile din cartierul londonez Soho, unde cânta sub numele Magic Betty, pentru ca mai apoi să ajungă la varianta englezească a show-ului „Cântă acum cu mine”, unde s-a apropiat de Geri Halliwell de la Spice Girls. Geri chiar a spus despre colega ei de juriu: „Mereu o pun pe Lili lângă mine. Este ca Regina Mamă. Este foarte inteligentă și are o inimă bună”.

Citeşte şi: Cum racolau proxeneţii din Cluj fete pentru prostituţie în Elveţia: „Te obişnuiesc cu un stil de viaţă, ajungi să te ceri singură”