O româncă, dansatoare într-un club de noapte din Italia, și-a salvat șeful după ce acesta a fost atacat cu un cuțit

O româncă și-a salvat șeful de la un atac cu cuțitul în clubul de noapte din Italia în care lucra ca dansatoare.

29 mart. 2023, 15:13
O româncă, dansatoare într-un club de noapte din Italia, și-a salvat șeful după ce acesta a fost atacat cu un cuțit
O româncă a devenit eroină în Italia

O româncă a devenit eroină în Italia. Femeia a împiedicat un atac, blocând mâna agresorului care voia să îl lovească pe șeful acesteia. Bărbatul a devenit violent după ce nu i s-a mai vândut alcool deoarece se afla în stare de ebrietate.

Româncă, eroină în Italia

O româncă care lucrează ca dansatoare în clubul Bella Bimba din Marotta, provincia Pesaro e Urbino din Marche, Italia a devenit îngerul păzitor al patronului.

Citește și: Țeapa de peste 1000 de euro pe care a luat-o o româncă după ce și-a cumpărat cățelul online

Cleintul recalcitrant este un tânăr de numai 20 de ani din Fani, care ulterior a ajuns în fața instanței pentru tentativă de violență orivată și amenințări agravate, fiind condamnat la două luni de închisoare, potrivit il Resto del Carlino.

Tânărul care petrecea în club a băut alături de dansatoare și a dorit să bea în continuare, dar patronul localului a refuzat să-l mai servească deoarece era deja în stare de ebrietate.

Citește și: Cristina, o româncă de 19 ani, a murit într-un tragic accident în Italia. „Ai lăsat în urmă o mare jale și suferință”

Pentru că a fost refuzat, bărbatul a scos un cuțit și l-a amenințat pe patron, dar dansatoarea i-a blocat brațul, evitând o posibilă tragedie. Agresorul a fost denunțat și a ajuns în fața instanței. Procurorul a cerut o pedeapsă de un an de închisoare, dar ulterior a primit numai o condamnare de două luni cu executare.