O româncă din Italia ar fi încercat să-şi „elimine” vecinul: „Îți dau 4.000 de euro dacă îl împuști”

O româncă din Italia ar fi încercat să-şi "elimine" vecinul. Valentina B., în vârstă de 35 de ani, este pusă sub acuzare de procurorii din Marsala, pentru că i-ar fi propus unui conațional să-l ucidă pe vecinul ei, în schimbul a 4.000 de euro.

16 sept. 2022, 10:03
O româncă din Italia ar fi încercat să-şi „elimine” vecinul: „Îți dau 4.000 de euro dacă îl împuști”
O româncă din Italia ar fi încercat să-şi "elimine" vecinul

O româncă din Italia ar fi încercat să-şi „elimine” vecinul. Povestea a ieșit la iveală după ce românul angajat de femeie a stat și a analizat câteva ore propunerea, apoi a mers la vecin și i-a dezvăluit planurile pe care Valentina le avea pentru el. Amândoi s-au prezentat la Poliția din Petrosino unde au depus o plângere împotriva femeii.

Dacă îl ucizi pe G.B., împușcându-l, îți dau 4.000 de euro”, ar fi fost mesajul Valentinei pentru prietenul ei. Cu toate acestea, în fața judecătorului de urmărire preliminară Riccardo Alcamo, femeia a încercat să inverseze situația şi a susţinut că cei doi bărbați care o acuză au inventat totul.

Citeşte şi: Scandal în Italia după ce un politician de extremă dreaptă s-a filmat alături de o femeie rromă: „Votaţi pentru noi şi n-o s-o mai vedeţi!” VIDEO

O româncă din Italia ar fi încercat să-şi „elimine” vecinul

Potrivit spuselor Valentinei, atât compatriotul care a spus că a fost însărcinat să îl omoare pe vecin, cât și acesta din urmă ar fi fost de acord să o acuze pentru că ar avea motive de ură față de ea. Românul pentru că ar fi avut o relație romantică cu ea, care a fost apoi întreruptă, în timp ce vecinul ei și presupusa victimă, pentru că au avut neînțelegeri cu ea.

În sprijinul teoriei sale, românca de 35 de ani a adus plângerile făcute anterior celor doi bărbați. A spus că l-a denunțat pe român pentru că i-a postat fotografiile private pe rețelele de socializare, iar pe vecin l-a denunțat pentru răni. Pe scurt, potrivit femeii, cei doi bărbați au convenit „să o ruineze”, scrie stiridiaspora.ro.