O româncă din Republica Moldova poate fi cauza naufragiului Costa Concordia

Ipoteză surprinzătoare! O româncă originară din Republica Moldova ar putea fi motivul pentru care comandantul vasului Costa Concordia şi-a neglijat atribuţiile de serviciu şi a lovit un banc de nisip.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 13:42
O româncă din Republica Moldova poate fi cauza naufragiului Costa Concordia

Francesco Schettino era însoţit de o tânără misterioasă exact în momentul naufragiului. Potrivit publicaţiei Adevărul, cel mai probabil este vorba de Domnica Cemortan o româncă originară din Republica Moldova.

Tânăra de 25 de ani are căteţănie română, iar de câţiva ani s-a mutat la Bucureşti. Totodată, presa italiană scrie că tânăra nu făcea parte din echipaj şi nici nu figura pe lista pasagerilor. Potrivit ADN Kronos, comandantul vasului a recunoscut la interogatoriu că femeia era invitata unui ofiţer de pe vas.

În plus, un supravieţuitor al naufragiului a declarat pentru o televiziune din peninsulă că l-a văzut pe comandant însoţit NU de una, ci de două tinere: una brunetă şi una blondă. Comandantul vasului a ajuns să fie cel mai detestat om din Italia. Acesta se află în arest la domiciliu sub acuzaţia de omucidere şi abandonare a postului.