O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină, după ce a fost evacuată: „Dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu”

O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină. Înainte stătea într-o locuință închiriată și a fost evacuată pentru neplată. A rămas șomeră acum doi ani. Alina are 42 de ani și locuiește în Spania de 22 de ani.

04 feb. 2023, 17:13
O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină, după ce a fost evacuată: „Dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu”
O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină

O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină. Alina a încercat să închirieze o cameră, dar nu găsește un loc în care să fie acceptate animalele de companie. Ea a fost sfătuită să ducă câinii la un adăpost, dar preferă să trăiască pe stradă pentru că nu vrea să-i abandoneze.

Citeşte şi: Cu cât a fost amendată o femeie care și-a abandonat câinele bolnav într-un șanț

O româncă din Spania locuieşte cu doi câini în maşină

Prioritatea ei sunt cei doi cățeluși. Unul dintre câini este bolnav, iar românca îi cumpără medicamentele și hrană. Pentru micul dejun, a pregătit o bucată de pâine pe care să o împartă toți trei.

Nu poți să mergi cu câinii într-o cameră. Ar fi mai ușor dacă nu aș avea câini. Câinii sunt familia mea, sunt singurul lucru pe care îl am, nu intenționez să-i abandonez sau să-i las într-un adăpost.

Știu ce trebuie să le dau de mâncare și cum să am grijă de ei. Întâi ei și apoi eu, dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu„, a povestit Alina, potrivit Telemadrid.es.

De asemenea, nu-și poate asigura un salariu pentru a închiria o casă, deoarece în prezent este șomeră. Serviciile sociale ale primăriei s-au oferit să plătească chiria, dar Alina trebuie să găsească o casă sau o cameră. Ea nu cere donații, vrea un acoperiș deasupra capului cu câinii ei până când își găsește un loc de muncă și își poate permite să plătească o chirie.