O româncă, FINALISTĂ la un prestigios concurs de fotografie acordat de National Geographic

Românca Alecsandra Raluca Drăgoi se numără printre finaliştii unei competiţii de fotografie organizată anual de National Geographic Traveller.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 09:53
O româncă, FINALISTĂ la un prestigios concurs de fotografie acordat de National Geographic

Alecsandra Raluca Drăgoi a fost remarcată de cei de la National Geographic Traveller datorită unei fotografii realizate în Comăneşti, România, şi care surprinde tradiţiile de Anul Nou. Imaginea a fost desemnată câştigătoare la categoria „People”, una dintre cele şase la care se acordă premii.

La categoria „Action” s-a afirmat Yanick Targonski, cu o fotogafie făcută într-un tren în mişcare, în Sri Lanka, la „Urban”, Philip Braude a câştigat cu o fotografie realizată în Londra, iar la categoria „River”, apreciată a fost poza lui Claire Carter, realizată în Rio de las Vueltas, Argentinian Patagonia.

Chris Miller a câştogat categoria „Rural” cu o fotografie realizată în Phong Nha-Ke Bang National Park, Vietnam, iar Barry Robertson, cu o imagine din Falkland Islands, a fost apreciat la secţiunea „Animals”.

Alecsandra Raluca Drăgoi s-a născut în România, iar, în prezent, locuieşte în Londra, Marea Britanie. „Am avut întotdeauna curiozitatea să descopăr locuri noi şi să întâlnesc oameni din toată lume. Prin urmare, Anglia a fost cea mai bună alegere, fiindcă am oportunitatea de a întâlni oameni interesanţi din diferite medii culturale şi etnice”, scrie românca pe site-ul său, alecsandraralucadragoi.com, unde se regăsesc mai multe informaţii despre ea, cât şi o serie de fotografii ale sale.

Câştigătorul competiţiei va fi anunţat, dintre cei şase, pe 14 februarie, la Telegraph Outdoor Adventure & Travel Show, care va avea loc la Londra.