O româncă în The Sun. Ioana, modelul cu talie 50 de centimetri FOTO&VIDEO

O româncă şochează întreaga lume. Are o talie de 50 de centimetri, deşi mănâncă, susţine ea, tot felul de alimente deloc dietetice, precum chipsuri, pizza sau kebab.

RomaniaTV.net
04 feb. 2012, 17:40

Ioana Spangenberg are 1,67 m, 38 de kilograme, iar talia ei măsoară doar 50 de centimetri. Deşi arată ca şi cum ar fi anorexică, ea neagă cu vehemenţă acest lucru, spunând că mănâncă trei mese consistente pe zi. „Nimeni nu mă prea crede, dar zilnic mănânc trei mese consistente şi ronţăi mereu ciocolată sau chipsuri. Doar că am un stomac mic. Este ca un inel gastric: dacă mănânc prea mult, mă simt rău”, spune Ioana, care este stabilită în Germania.

La naştere, Ioana a vut o greutate normală, în jur de 3 kilograme, dar corpul ei s-a transformat în ceea ce este acum în perioada adolescenţei. La 13 ani, talia ei măsura doar 38 de centimetri, iar prietenii ei îi cuprindeau complet mijlocul cu palmele.

Talia de viespe nu a mulţumit-o întotdeauna. Ba chiar a încercat să se îngraşe, făcând o „cură” cu batoane de ciocolată. Totul a fost însă în zadar. „În România este mai bine să fii supraponderal, înseamnă că provii dintr-o familie bogată”, a povestit Ioana, pentru The Sun.

În 2006, românca l-a cunoscut pe Jan Spangenberg, cu care s-a căsătorit şi s-a mutat în Germania. El a fost singurul care a făcut-o să se simtă bine în propria-i piele şi a încurajat-o să devină model, după ce a postat online fotografii cu ea care au avut parte de reacţii fantastice.

Chiar şi aşa, Ioana ar vrea să se mai îngraşe puţin. „Ca să nu mai fiu o apariţie chiar atât de şocantă”, explică ea, adăugând că mâncărurile ei preferate sunt pizza şi kebabul.