O rusoaică a congelat timp de doi ani un extraterestru – GALERIE FOTO

O rusoaică a ţinut un extraterestru în frigider timp de doi ani. În cele din urmă a decis să apeleze la specialişti pentru a analiza ciudata formă.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 16:48

O femeie din Rusia susţine că în frigiderul ei s-a aflat pentru o bună bucată de timp un extraterestru. Marta Yegorovnam a povestit că a găsit ciudata creatură în urmă cu doi ani şi că a păstrat-o la rece, învelită în folie de plastic. Recent, ea s-a hotărât să îşi facă publică descoperirea, scrie The Sun, care publică şi fotografii cu extraterestrul congelat.

Rusoaica a povestit că a găsit ceea ce ea spune că este un extraterestru după ce un obiect neidentificat din metal s-a prăbuşit în curtea casei ei din Petrozavodsk. Când a ieşit afară, Marta spune că a găsit o epavă din metal care era foarte fierbinte, iar lângă aceasta era şi „extraterestrul”, care la acel moment era îmbrăcat într-un costum spaţial.

Persoanele care au văzut fotografiile cu „extraterestrul” l-au asemănat cu Jabba The Hutt, din Războiul Stelelor, dar şi cu Slimer, din Ghostbusters, în timp ce alţii spun că arată precum o legumă putrezită, care arată, ce-i drept, ca din altă lume.

Greu de crezut, dar Academia de Ştiinţă din Petrozavodsk a început să analizeze descoperirea Martei. „Ar putea fi o farsă elaborată, dar, oricum, există şi posibilitatea ca acesta chiar să fie un extraterestru şi nu ar trebui exclusă”, a spus Michael Cohen, expert în OZN-uri.