O rusoaică sfidează moartea. Vezi reacţia sa când o maşină e gata să o lovească VIDEO

Ciudată sau curajoasă? O tânără este aproape să fie lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, dar ea nu ia în seamă pericolul şi continuă să meargă mai departe, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla.

09 feb. 2013, 19:15
O rusoaică sfidează moartea. Vezi reacţia sa când o maşină e gata să o lovească VIDEO

Săptămâna aceasta este una a pietonilor norocoşi. După ce în urmă cu câteva zile o fată din Sankt Petersburg a fost la câţiva centimetri de moarte, fiind „ştearsă” de o maşină scăpată de sub control, tot în Rusia s-a consemnat sâmbătă un eveniment rutier destul de asemănător.

Incidentul s-a petrecut în apropierea unei treceri de pietoni, pe când oamenii începuseră să traverseze strada. Dintr-un acroşaj care a avut loc într-o intersecţie, un autoturism s-a îndreptat în viteză către grupul de oameni, iar şoferul a reuşit în ultimul moment să evite să îi lovească.

Trei dintre cei patru pietoni s-au speriat, însă reacţia de nepăsare a celui de-al patrulea a fost uluitoare. O fată îmbrăcată într-o geacă portocalie nu este speriată absolut deloc şi merge de parcă nimic nu s-ar întâmpla, deşi asupra sa plana cel mai mare pericol.