O să vă taie pofta: Ce conţin în realitate hamburgerii, crenvurştii sau mierea VIDEO

Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2013 17:46 // Actualizat: Joi, 13 Iunie 2013 12:15 // Sursa: RTV.net

Un videoclip care compilează informaţii despre diverse produse alimentare care nu sunt sănătoase arată ce conţine carnea tocată din hamburgeri şi cea din crenvurşti, precum şi de ce nu ar trebui să ne încredem prea mult în creveţi sau în cireşele conservate.

Clipul, realizat de site-ul Buzzfeed, este bazat pe două articole ale aceleiaşi platforme care avertizează în privinţa celor mai consumate produse alimentare, scrie Mediafax.

Hamburgerii

70 la sută din carnea tocată de pe piaţă conţine un produs din carne de vită procesat ("pink slime", adică "vâscozitate roz") îmbibat în amoniac. "Pink slime" constă într-un amestec de resturi de carne care mai demult erau considerate bune de consum doar ca mâncare pentru câini.

Puii crescuţi în fabrică sunt hrăniţi cu arsenic pentru a avea carnea mai roz.

Crenvurştii din hotdogi

Aceştia conţin conţin resturi de carne, grăsime, amestec de cereale, alcătuit la rândul lui din firimituri de pâine, ovăz şi făină.

Mierea cumpărată din comerţ este, în majoritatea cazurilor, lipsită de polen, fiind bazată în principiu pe aditivi şi pe sirop de porumb.

Iaurtul grecesc

Popular şi în România, iaurtul grecesc se obţine printr-un proces care lasă în urmă milioane de kilograme de deşeuri.

Creveţii

Dintre toate zonele în care se consumă fructele de mare, Statele Unite, de exemplu, importă 86 la sută din cantitatea totală, dar doar o cantitate de 0,1 la sută din cea totală este verificată în privinţa contaminării chimice. În 2004, în urma unor controale aleatorii a 34 transporturi de creveţi, s-a descoperit că şase dintre acestea conţineau chimicale cancerigene.

Cireşele Maraschino

Conservate în zahăr şi folosite ca decoruri în cocktailuri şi produse de cofetărie şi gelaterie, cireşele Maraschino trec prin următorul proces: sunt decolorate, marinate în sirop de porumb şi apoi vopsite din nou în roşu.

în plus, brânza rasă din comerţ conţine fâşii de celuloză din lemn.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 00:49
.../>Crenvurştii tradiţionali sunt făcuţi dintr-un amestec de carne de porc, vită şi pui. Citeşte şi O să vă taie pofta: Ce conţin în realitate hamburgerii, crenvurştii sau mierea VIDEO Bucăţile de carne sunt apoi măcinate în aşa fel cum...
24 iul 17:01
...şi cea din crenvurşti, precum şi de ce nu ar trebui să ne încredem prea mult în creveţi sau în cireşele Citește mai departe… Citeste mai departe ...
13 iun 12:32
Votează email 0 email
...src="http://www.youtube.com/embed/jXJSmxi2buc?feature=player_embedded" frameBorder=0 width=640 allowfullscreen> VIA Rtv.net ...
13 iun 10:52
Răspunde | Votează email 0 email
Fox
Iaurtul grecesc Popular şi în România, iaurtul grecesc se obţine printr-un proces care lasă în urmă milioane de kilograme de deşeuri.

Si???? Unde e nenorocirea din iaurtul grecesc??? Faptul ca dupa procesare rezulta deseuri inseamna ca e toxic??? Voi cititi ce scrieti??? Vegetali obsedati ce sunteti!! Groaznic!! Si nici vegetale nu mai putem manca ca sunt stropite si alea cu nu stiu ce chimicale!! Bateti campii ca si aia cu incalzirea globala!!
12 iun 18:54
Răspunde | Votează email 0 email
Mitica
Pofta mare, mancati toate kkturile si dupa aceea, daca scapati, luati pastile de slabit ca alea va termina de tot!
12 iun 18:25
...class="sharebox-wrap">
Un videoclip care compilează informaţii despre diverse produse...
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H