O secţie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, evacuată după ce s-a simţit miros de gaz

Aproximativ 30 de bolnavi din Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ au fost evacuaţi, luni după-amiază, după ce la etajul al doilea al imobilului s-a simţit miros de gaz. Pacienţii au fost mutaţi într-un alt corp de clădire.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 15:11
O secţie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, evacuată după ce s-a simţit miros de gaz

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Emilian Şugan, a declarat că la 112 a fost făcută o sesizare că la etajul al doilea, unde se află Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ există un miros puternic de gaz.

La faţa locului au mers şase subofiţeri cu o autospecială, constatând că, într-adevăr, la etajul respectiv persistă un miros de gaz provenit din zona în care se află conductele de gaz, astfel că cei aproximativ 30 de bolnavi de la acel etaj au fost mutaţi într-un alt corp de clădire.

Potrivit sursei citate, pompierii, împreună cu reprezentanţii E. ON, fac verificări la momentul actual pentru a depista sursa mirosului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat că nu există niciun pericol şi că la celelalte etaje ale clădirii de cinci etaje nu există miros de gaz.