O senatoare, surprinsă DEZBRĂCATĂ în timpul unei conferinţe pe Zoom: Nu îmi este ruşine. Mă simt mândră de corpul meu

Un senator mexican a fost suprins în momentul în care îşi schimba hainele în timpul unei conferinţe video pe Zoom, fără să ştie că camera este pornită. Martha Lucia Micher, în vârstă de 66 de ani, se afla în timpul unei întâlniri video cu membrii partidului politic al Mişcării de Regenerare Naţioanală, Banca Mexicului şi mai mulţi jurnalişti.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 06:55

Întâlnirea avea scopul de a discuta impactul pandemiei de coronavirus asupra ţării. Senatoarea şi-a cerut scuze pentur incidentul care a fost făcut public pe reţelele de socializare şi care a fost distribuit de sute de persoane. Aceasta a luat o poziţie de putere în acest caz şi a susţinut că este mândră de corpul ei.

Citeşte şi: Proteste SUA: Valul de furie anti-rasism continuă la 8 zile de la moartea lui Floyd. Pentagonul a trimis 1.600 de soldaţi pe străzi

„Eu sunt Malu Micher și nu îmi este rușine că am arătat o parte din intimitatea mea din întâmplare, deoarece este exact ideea că o femeie reprezintă „doar corpul” care a permis și a favorizat obiectivizarea femeilor împotriva cărora am luptat mereu. Sunt o femeie de 66 de ani care a alăptat patru copii, dintre care trei sunt astăzi bărbați profesioniști și responsabili și mă simt mândru de corpul meu pentru că i-a hrănit” , a susţinut senatoarea.

Mulți dintre colegii senatoarei, dar și colegii săi politici au arătat solidaritate pentru cazul acesteia. Senatorul Ricardo Monreal Avila a declarat: „Având în vedere atacurile împotriva ei, un produs al unei neplăceri în timpul unei întâlniri virtuale, susținem comunitatea noastră. Morala și integritatea vor fi întotdeauna mai puternice decât infamia și atacurile. „

O altă senatoare, Maria Elena Morena a postat: „Gunoiul rămâne în senat și pe social media. Diferențele noastre politice și de partid ar trebui să aibă limite”.

Potrivit presei locale, parlamentul a declarat că vor lua măsuri legale împotriva celor care publică fotografii ale incidentului pe social media.